Kontinentalsenge test – Årets 5 bedste kontinentalsenge i 2024

Denne artikel indeholder reklamer. Vi modtager betaling hvis vores henvisninger skaber salg, derfor skal alt betragtes som reklame.

Overvejer du at investere i en ny seng? Eller er du måske allerede i gang med, at lede efter den bedste kontinentalseng til dine behov?

Kontinentalsenge test – Hvilken er den bedste kontinentalseng i 2023

Uanset hvad, så har du sikkert bemærket, at der er et væld af muligheder, og ikke mindst, et uoverskueligt marked, der venter på dig.

Vi er her for at hjælpe dig. Vi vil se nærmere på hvad en kontinentalseng er, hvilken type der passer til dit behov, og hvilken der giver dig den bedste valuta for pengene.

Vi har endda lavet en test af 5 de bedste kontinentalsenge på markedet, samt givet anmeldelser, vurderinger og anbefalinger om det bedste valg for dig.

Kontinentalsengene i denne guide er fra NordicDream, BedreNætter, Sengefabrikken, DelfinSengeCenter & Drømmeland.

Vi har gennemgået udvalget af senge hos flere forhandlere, for at finde de kontinentalsenge, som vi vurdere til at være blandt de bedste i Danmark lige nu.

Udvælgelsen af sengene er sket på baggrund af en række vigtige parametre, som anmeldelser fra tidligere kunder, grundige analyser af sengene, priser, Trustpilot score og så vidt muligt fysiske tests. Alle forhandlerne er kommercielle partnere, og kan betale os et mindre beløb, hvis vores henvisninger resulterer i salg.

Bedst til prisen eller bedst i test kontinentalseng

Når det kommer til at vælge den bedste kontinentalseng, er der mange forskellige typer og modeller at vælge imellem.

For at hjælpe dig med, at finde den rette kontinentalseng for dig, har vi gennemgået 5 af de bedste kontinentalsenge i Danmark, deres unikke features, fordele og ulemper, pris og generelle informationer om hvert produkt.

Vi har givet en af sengene titlen, som bedste kontinentalseng, og en anden af dem titlen, som bedst til prisen.

Det er udelukkende vores egen mening, og det er baseret på anmeldelser fra tidligere købere, specifikationerne på sengene og alt anden data, som vi har fundet relevant.

Nora - Bedste kontinentalseng i test

Nora - Bedste kontinentalseng i test

Vi vurdere at Nora er den bedste kontinentalseng på markedet lige nu.

Sengen er udviklet i et unikt samarbejde med fysioterapeuter, som har gjort det muligt for Nora at tilbyde fire komfortlag, som alle giver den rette aflastning og støtte til kroppen.

Normalvis finder man kun tre komfortlag i en kontinentalseng, men i denne luksus kontinentalseng er der altså fire.

Dette gør, at du kan få en endnu bedre liggekomfort, samt en mere rolig og uforstyrret søvn. Og det er også grunden til, at Nora har vundet titlen som bedste seng her.

Nora's fire komfortlag

Nora består af en topmadras, en springmadras og en boxmadras. Dét der giver sengen det fjerde komfortlag er, at boxmadrassen har to lag med pocketfjedre.

Det er usædvanligt og det giver sengens fundament en ekstra dimension.

Boxmadrassen kombinerer desuden to typer af pocketfjedre, nemlig Ergonomic+ pocketfjedre og Silent Pocket© fjedre for ekstra komfort, optimal rygstøtte og lydløse fjedre.

Det særlige ved Ergonomic+ fjedre er, at de er 20 mm længere end normale pocket fjedre. Det gør dem fleksible i endnu højere grad end normale pocket fjedre.

Der er i øvrigt 7 komfortzoner i boxmadrassen, ligesom i springmadrassen, som du kan læse om i næste afsnit.

Rammen rundt om boxmadrassen er bygget med grantræ fra nordsvenske skove. Det er en type træ som er berømt for sin holdbarhed, og når det kommer fra Nordsverige, er der nærmest garanti for en af de mest solide rammer overhovedet.

Du får da også 25 års garanti på rammen med i handlen, hvis du køber denne luksus kontinentalseng.

Springmadrassen udgør 70% af sengens komfort

Den vigtigste del på en kontinentalseng er springmadrassen. Det er springmadrassen som sørger for, at du ligger ergonomisk korrekt, samtidig med at det føles komfortabelt.

Denne springmadras er håndbygget i Thy med danske og svenske materialer. Det sikrer dig en madras som yder en utrolig komfort til sin bruger, samtidig med at din rygrad bliver holdt i den helt rigtige position.

Springmadrassen har, ligesom boxmadrassen, 7 komfortzoner. Det sikrer et perfekt samarbejde mellem de madrasser. Komfortzoner er områder hvor madrassen tilpasser sig til din krops trykpunkter individuelt.

Det vil sige, at der hvor din krop har brug for mere støtte og aflastning, så får den det og lige omvendt, der hvor den har brug for mindre.

Endnu en fordel ved denne madras er, at medmindre du vælger de helt store størrelser, så er der ingen irriterende revne i midten af madrassen. Selvom revnen er væk, så kan du stadig vælge forskellige fastheder til hver sin side af sengen.

Dét gør en forskel.

Der ydes i øvrigt 25 års garanti på fjedre og rammebrud, ved køb af denne seng.

Luksus topmadras øverst sikrer den sidste komfort

Her er det vigtigt at pointere, at Nora fås i forskellige modeller, hvor forskellen er den medfølgende topmadras øverst.

Der er mulighed for selv, at vælge hvilken topmadras du vil have med, ved den ene model. Der kan du vælge mellem, en memory skum topmadras eller en latex topmadras.

En memory skum topmadras er en blød topmadras, sammenlignet med en latex topmadras. Latex topmadras er det mest populære herhjemme.

Prisen på denne luksus kontinentalseng

Med en normalpris på op til 50.000 kr. er det ikke en billig seng, men generelt er luksus jo ikke billigt.

Vil du gerne have denne seng, men synes at prisen er lige høj nok, så får du et tip her. Fordelen ved at Nora findes i forskellige modeller er, at der ofte er en af dem på tilbud.

Når Nora er på tilbud, er det ofte med over 50% besparelse! Det er altså værd at vente på, hvis den ikke er på tilbud lige nu.

Derudover får du 100 dages prøvetid med i handlen. Det betyder at du får 100 dage til at prøve sengen derhjemme. Og er du ikke tilfreds med den, kan du enten sende den retur og få dine penge tilbage, eller du kan bytte fastheden på madrassen.

Specifikationer

 • 100 dages prøvetid
 • Forhandler med 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud
 • Madrassen tilpasser sig din krop og giver optimal støtte og aflastning
 • Valgfri topmadras øverst - Memory skum topmadras eller latex topmadras
 • Danskproduceret kontinentalseng
 • Vendbar springmadras
 • Syv komfortzoner
 • Ergonomic+ & silent pocket fjedre
 • Vælg to forskellige fastheder til madrasser på 160 cm eller mere
 • Fås i alle normale størrelser som f.eks 180 x 200 cm

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Atlas - Bedste kontinentalseng til prisen

Atlas - Bedste kontinentalseng til prisen

Atlas er en af de bedste kontinentalsenge til prisen på markedet. Med en god kombination af støtte og komfort, er denne kontinentalseng et godt valg for alle, der vil have en billig kontinentalseng.

Atlas kontinentalseng har et 7-zonet fjedersystem, der giver en god balance mellem støtte og komfort. De syv komfortzoner er specialudviklet at Bedre Nætter, og det er samme system som du ser i deres dyrere senge, som f.eks Venus kontinentalsengen.

Bedre nætter venus kontinentalseng er bedste kontinentalseng i test mange steder, så du er altså sikret en testvindende base med denne seng.

Fjedersystemet har et højt antal fjedre, der er tilpasset forskellige kropsdele og vægtklasser, så du får den optimale støtte og komfort.

Danskproduceret kontinentalseng med vendbar springmadras

Atlas er en danskproduceret kontinentalseng, med en vendbar springmadras, som gør at sengens levetid bliver forlænget.

Mellem pocketfjedrene i madrassen er der en skum, som både beskytter fjedrene og giver en ventilerende effekt på sengen.

Atlas er bygget i Danmark af danske håndværkere. Det er din sikkerhed for, at det er en solid seng med, til prisen, optimal komfort.

100 dages prøvetid og tilfredse kunder

Hvis du køber Atlas, så får du 100 dage til, at prøve sengen derhjemme. Hvis du indenfor de 100 dage ikke er tilfreds, så kan du enten få dine penge retur, eller bytte fastheden på sengen.

Men med så mange tilfredse købere af sengen, tvivler vi på, at du vil sende den retur.

Der er nemlig over 300 tidligere købere, af Bedre Nætter Atlas kontinentalseng, som er godt tilfredse med den. De er så tilfredse, at de har givet sengen et gennemsnit, på hele 4,7 ud af 5 stjerner hos forhandleren.

Forhandleren har desuden et snit på 4,6 ud af 5 stjerner på trustpilot.

Med en normalpris for 180 x 200 cm på lidt under 20.000 kr., er det en forholdsvis billig kontinentalseng, men er du heldig at finde den på tilbud, kan du få den til under 10.000 kr.

Dét er billigt og det er efter vores mening, den bedste kontinentalseng til prisen lige nu.

Specifikationer

 • 100 dages prøvetid
 • 7 komfortzoner i den vendbare springmadras
 • Valgfri topmadras øverst - Memory skum topmadras eller latex topmadras
 • 15 års garanti på fjedre og rammebrud
 • Fås i standardstørrelser, som 180 x 200 cm
 • Oeko tex certificeret garanti
 • Ramme i svensk fyrretræ
 • Indbygget anti-skrid
 • Forhandler med 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Trykaflastende kontinentalseng fra Sengefabrikken

Trykaflastende kontinentalseng fra Sengefabrikken
Den trykaflastende seng fra Sengefabrikken, er et af de mest populære valg af kontinentalsenge på markedet. Det er et komplet sæt, der inkluderer topmadras, springmadras, boxmadras og valgfrie ben.

Nederst har sengen en boxmadras, med en massiv træramme, i FSC-certificeret fyrretræ, og derefter ligger der den vendbare springmadras med pocketfjedre i 7 komfortzoner, som er polstret med 25 mm komfortkum.

Alt efter hvilken model af sengen du vælger, er den medfølgende topmadras, enten lavet af perforeret latex, hybridskum eller memoryskum.

Alle typer har et behageligt samt vaskbart cover, med indbygget antiskrid.

Tekstilerne er Oeko-Tex Certificeret og trærammen er FSC Certificeret.

Det er en stilfuld og komfortabel seng

Den trykaflastende kontinentalseng et stilfuldt og komfortabelt valg, der tilbyder en komplet løsning med luksusmaterialer og nøje gennemtænkt design.

Tilkøber du en sengegavl til den, så bliver sengen endnu flottere. Du kan vælge mellem 3 forskellige slags. Vores favorit er den der hedder Trenset.

Springmadrassen har 220 pocket fjedre pr. m2. inddelt i 7 komfortzoner, der tilpasser sig kroppens belastning og giver optimal støtte.

Topmadrassen sikrer god varmeafledning og ventilation, og et cover med lynlås samt indbygget antiskrid.

Det er en af de bedste kontinentalsenge på markedet lige nu og giver den optimale støtte og komfort. Det er et godt valg for dem, der søger efter en komfortabel og stilfuld kontinentalseng, der er let at vedligeholde.

Normalprisen for kontinentalsengen i størrelsen 180 x 200 cm er ca. 25.000 - 27.000 kr. Finder du den på tilbud, kan du få den til lige under 10.000 kr. Det er en god handel!

Specifikationer

 • Valgfri topmadras øverst - Enten hybridskum, memory skum eller latex topmadras
 • Danskproduceret kontinentalseng
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud
 • Fås i alle normal størrelserne som f.eks 180 x 200 cm
 • Syv komfortzoner
 • Pocketfjedre
 • Temperaturregulerende og vaskbart betræk
 • Oeko tex certificeret garanti på tekstilerne
 • Vendbar madras
 • Træramme i svensk fyrretræ
 • Forhandler med 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Dunlopillo Pure kontinentalseng

Dunlopillo Pure kontinentalseng
Dunlopillo Pure er en elegant seng, designet med en kerne af naturlatex, der tilpasser sig din krop og er effektiv mod husstøvmider.

Den øverste madras har 7 komfortzoner, der giver trykaflastning og støtte, hvor det er nødvendigt. Sengen fås i forskellige farver, og tilbyder valg af hårdhed i den vendbare madras.

Med 7 komfortzoner for optimal støtte og trykaflastning, er dette en af de mest komfortable kontinentalsenge på markedet.

Inkluderet er en original topmadras med en kerne af naturlatex, og der er mulighed for at opgradere til forskellige topmadrasvarianter, herunder en cool-temperaturregulerende funktion.

Allergivenlig seng med optimal støtte og aflastning

Dunlopillo sikrer, at deres naturlatex er resistent over for husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier.

Dunlopillo Pure er en danskproduceret kontinentalseng, der kombinerer naturlatexens fordele, med 7 komfortzoner i madrassen, for optimal støtte og aflastning.


Det er en luksuriøs seng, med ergonomisk støtte og forskellige fastheder.

Med denne seng får du den komfort og trykaflastning, du har brug for til, at få en god nats søvn.

Normal prisen er lidt under 40.000 kr. men du kan være heldig, at finde den på tilbud, til lidt over 20.000 kr.

Specifikationer

 • Ergonomisk madras med syv komfortzoner for optimal støtte
 • Vælg mellem forskellige fastheder
 • Vendbar madras
 • Valgfri komfortabel topmadras med vaskbart betræk for optimal komfort
 • Vælg mellem 7 forskellige farver
 • Vælg selv ben
 • Fås i alle normale størrelser, fra 180 x 200 cm og nedad
 • 15 års garanti på hele madrassen
 • Forhandler med 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Dixxius Allie kontinentalseng

Dixxius Allie kontinentalseng

Dixxius Allie fra Drømmeland er en kvalitetsseng, som skiller sig ud ved, at der følger en sengegavl med til den. Ofte skal man betale ekstra for dette.

Den er udstyret med en ergonomisk madras, med medgørlige pocketfjedre ventilerende effekt, fordelt på hele ni komfortzoner.

Der er også mulighed for, at vælge to forskellige fastheder på madrassen, afhængigt af individuelle behov.

Unik og komfortabel topmadras

Som noget helt nyt, kan du tilkøbe den unikke topmadras Aeromax, til denne seng. Det er en ekstra komfortabel topmadras, der er hele 14 cm tyk.

Den består af mini pocketfjedre og en særlig type trykaflastende memory skum, kaldet AER skum. Der hvor man i særdeleshed mærker, at det ikke er almindeligt memory skum, er ved den væsentligt mindre varmeudvikling.

At memory skum holder på varmen har været kendt længe, og derfor har man specialudviklede dette skum for, at komme det problem til livs.

Du får altså alle de gode egenskaber fra normalt memory skum, men uden den forhøjede varmeudvikling, som normalt følger memory skum hånd i hånd.

Prisen på Dixxius Allie ligger normalt på omkring 35.000 kr. På tilbud kan den fås til ca 15.000 kr.

Specifikationer

 • 9 komfortzoner med ergonomiske pocketfjedre for optimal komfort
 • Tilkøb unik topmadras med optimal og behagelig temperatur samt optimal støtte
 • Vælg mellem forskellige fastheder
 • Forhandler med 4,4 ud af 5 stjerner på Trustpilot
 • 100 nætters ombytningsret
 • 60 dages prisgaranti
 • Medfølgende Oeko tex certificeret garanti på topmadras

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Hvad er en kontinentalseng?

Hvad er en kontinentalseng
En kontinentalseng er en specielt designet seng, med tre lag af forskellige madrasser. Den har et stilfuldt og luksuriøst udseende.

Det er den mest populære type seng i både Europa og USA, og det er let at se hvorfor. Kontinentalsenge har nemlig et unikt design, der giver ekstra komfort og støtte.

De tre lag med madrasser er følgende: en boksmadras, en vendbar springmadras og en topmadras.

Det nederste lag, boksmadrassen, fungerer som sengens fundament og kan være lavet af komfortskum eller fjedre.

Springmadrassen, den vigtigste del af sengen, justerer komfortniveauet, og topmadrassen er designet til at give ekstra komfort og støtte.

Kontinentalsenge tilbyder et højere komfortniveau, end andre sengetyper, men de har også et par ulemper.

F.eks er de dyrere end mange andre sengetyper, og de vejer også godt til, med deres tre madraslag.

Det kan gøre dem sværere at flytte rundt på og rengøre under.

Kontinentalsenge har mange fordele, men det er vigtigt at vælge den rigtige for, at sikre den bedste søvn.

Det er derfor en god idé at undersøge alle mulighederne, læse anmeldelser og bedømmelser og kigge på priser, før man træffer et valg.

Husk dog, at din seng alene, ikke kan sørge for en optimal søvn til dig. Der er væsentlig flere faktorer du skal tage i betragtning, hvis du ønsker at forbedre din søvn.

Hvordan forbedrer jeg min søvn?

De første to ting du skal tænke på, udover sengen, er din dyne og din hovedpude. Din dyne skal passe til dine behov, og det samme skal din pude.

Det er vigtigt, at du sætter din i de mange forskellige typer af dyner, som du kan finde på det danske marked. I særdeleshed hvis du ikke føler, at din dyne er optimal til dine behov.

Hvilken dyne passer bedst til mine behov?

Hvilken dyne passer bedst til mine behov
Der er mange der har flere dyner, som de skifter mellem, alt efter årstiderne. Selvom helårsdyner er de mest populære, så er både sommerdyner og vinterdyner ved, at vinde indpas på markedet.

Det kan nemlig være smart, at have dyner der passer bedre til udendørstemperaturene. På den måde, kan du både måde dine behov bedre, samtidig med, at du slipper for, at fryse om vinteren og svede om sommeren.

Tyngdedyner har også fået et gennembrud herhjemme, og er lynhurtige blevet populære hos folk, der har søvnproblemer. En tyngdedyne er en tung dyne, som f.eks kan hjælpe med at berolige personer der lider af uro i kroppen eller en urolig søvn.

Derudover skal du også overveje, hvilken type dynefyld du foretrækker, skal det være en naturlig dundyne eller foretrækker du en fiberdyne?

Hvilken kontinentalseng er bedst?

Når det kommer til at vælge den bedste kontinentalseng, er det et individuelt valg, som afhænger af dine behov og ønsker til din seng.

Der er en række faktorer, du skal overveje, når du vælger en kontinentalseng, herunder størrelse, type, fasthed, kvalitet og pris.

Størrelse: Når du skal vælge størrelse, skal du vælge en seng, der passer til dit soveværelse og din partner (hvis du har en). En god tommelfingerregel er at have mindst 20 cm plads på hver side af dig selv i sengen, og at den er 10-20 cm længere end dig selv.

Type: Der findes forskellige sengetyper, såsom boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge og sovesofaer med rigtige madrasser. Det er vigtigt at vælge en sengetype, der passer til din komfort og funktion.

Fasthed: Når du vælger mellem forskellige fastheder, skal du vælge en fasthed, der passer til din vægt, soveposition og kropstype. Hvis du sover på siden, bør du vælge en blød eller medium madras. Hvis du sover på maven, bør du vælge en fast madras. Hvis du sover på ryggen, bør du vælge en mellemfast madras.

Kvalitet: Det er vigtigt at vælge en seng af høj kvalitet, som er lavet af gode materialer og har lang holdbarhed. Du bør tjekke produktdetaljerne og garantien for at få specifikke oplysninger om sengens kvalitet, komfort og holdbarhed.

Pris: Prisen er et vigtigt aspekt, når du skal vælge en kontinentalseng. Det er en investering i din sundhed og velvære, så det kan betale sig at vælge en seng, der passer til dine behov og præferencer. En god tommelfingerregel er at bruge omkring 10% af din årsindkomst på en ny seng.

For at give dig grundlaget til, at vælge den bedste kontinentalseng, har vi gennemgået flere gode kontinentalsenge på markedet og givet anmeldelser samt bedømmelser, så du kan træffe det rigtige valg.

Vi vurderer, at NordicDream Nora er den bedste kontinentalseng lige nu, grundet det ekstra komfortlag, mens Bedre Nætter Atlas kontinentalseng, er den der giver mest værdi for pengene, grundet den lavere pris.

Er kontinentalsenge bedre end andre typer senge?

Der er ingen tvivl om, at kontinentalsenge er et af de mest populære valg, når det kommer til sengetyper.

Dette skyldes de mange fordele, de har, sammenlignet med andre sengetyper.

Det er igen et spørgsmål om smag og behov, men der er nogle fordele og ulemper ved hver sengetype, som du bør overveje.

Fordele

●        En kontinentalseng har flere lag af madrasser, som giver den optimal støtte, komfort og tilpasning til din kropsform.

●        Den har også et flot og luksuriøst udseende, og flere af dem har ingen revne i midten, hvis det er en dobbeltseng.

●        Kontinentalsenge er også kendt for deres støtte og luftgennemstrømning, hvilket gør dem velegnede til personer med allergi og andre luftvejsproblemer.

Ulemper

●        En ulempe ved en kontinentalseng er, at den er dyrere, tungere og højere end andre sengetyper.

●        Det kan gøre den sværere at flytte rundt på og rengøre under.

Som du kan se, har hver type sengetype sine fordele og ulemper, og det er op til dig at vurdere, hvilken der passer bedst til dine behov.

Det er dog vigtigt at huske på, at kontinentalsenge er en god mulighed, hvis du ønsker en luksuriøs, komfortabel og støttende sengetype.

Hvad er bedst: kontinentalseng eller boxmadras?

Når det kommer til at vælge den bedste seng til dit hjem, er det vigtigt at overveje dine personlige præferencer og behov.

Kontinentalsenge og boxmadrasser er begge gode muligheder, men hver har deres egne unikke funktioner og fordele.

Kontinentalsenge har tre lag af madrasser, som giver bedre komfort, støtte og tilpasning til kroppens konturer end en boxmadras, som kun har et lag. En kontinentalseng har også et mere luksuriøst og indbydende udseende end en boxmadras.

Boxmadrasser er ofte billigere, lettere og mere praktiske end kontinentalsenge, som kan være tunge og besværlige at flytte eller rengøre. Hvis du har begrænset budget eller kun har brug for en midlertidig sengeløsning, kan en boxmadras også være et godt valg.

Kontinentalsenge og boxmadrasser har hver deres fordele og ulemper, så det er vigtigt at tage hensyn til dine personlige præferencer og behov, før du træffer det endelige valg.

Vi har gennemgået 5 af de bedste kontinentalsenge på markedet, så du kan vælge det bedste produkt til dine behov.

Hvorfor vælge en kontinentalseng?

En kontinentalseng er det perfekte valg, hvis du ønsker en seng, der giver optimal sovekomfort, aflaster kroppen med ergonomiske pocketfjedre i løbet af natten og passer til dine individuelle behov samt præferencer.

Derudover har den et elegant design og en høj ramme, som giver et flot og hyggeligt soveværelse.

En kontinentalseng har en række unikke fordele, som gør den til et attraktivt valg:

●        Den er designet til at give ergonomisk støtte til ryggen og kroppen, så du kan få den bedst mulige nattesøvn.

●        Det lavere lag af komfortlag giver ekstra støtte og komfort, og den kan være udstyret med et ekstra lag af memory foam, der giver en blød og behagelig overflade.

●        Den høje ramme og det elegante design giver et stilfuldt og hyggeligt soveværelse.

●        Den er let at rengøre og kræver ikke særlig vedligeholdelse.

●        Der er mulighed for at vælge mellem forskellige typer madrasser, der passer til dine behov, så du kan få den mest ergonomiske liggeposition.

Kort sagt, en kontinentalseng er det perfekte valg, hvis du ønsker en seng, der giver god støtte, komfort og elegance. Det er et godt valg, hvis du ønsker at skabe et hyggeligt soveværelse og få en god nattesøvn.

Hvor længe holder en kontinentalseng?

Når du skal købe en ny kontinentalseng, er det vigtigt at overveje, hvor længe den holder.

Det afhænger af kvaliteten af sengens materialer og konstruktion, men generelt kan en kontinentalseng holde i 10-20 år, hvis den vedligeholdes godt.

For at sikre at din kontinentalseng holder så længe som muligt, skal du regelmæssigt rengøre og vende madrassen, så alle dele af madrassen får ligeligt slid.

Nogle producenter tilbyder også garanti på deres kontinentalsenge, f.eks. Bedre Nætter Venus kontinentalseng har 25 års garanti på fjedre og rammebrud, hvorimod Bedre Nætter Atlas kontinentalseng kun har 15 års garanti på fjedre og rammebrud.

Dette er et godt alternativ, hvis du ønsker at købe en kontinentalseng, der holder længere tid.

Det er også vigtigt at huske på, at kontinentalsenge ofte er dyrere, end andre typer senge, så det er vigtigt, at gøre dit forarbejde og vælge den kontinentalseng, der giver mest for pengene.

Hvad er en god kontinentalseng

En god kontinentalseng er en seng, der har høj kvalitet i alle tre lag: boxmadrassen, springmadrassen og topmadrassen.

Boxmadrassen skal være stabil og holdbar, så den kan støtte det øverste lag af springmadrassen.

Springmadrassen skal have et godt fjedersystem med minimum 5, men gerne 7 komfortzoner og forskellige fastheder at vælge imellem, så den kan give den rette støtte og komfort til den enkelte person.

Topmadrassen skal være komfortabel og allergivenlig, samt være i stand til at holde på varmen eller fjerne varmen, alt efter dit behov og samtidig sikre, at du får den bedste nattesøvn.

En god kontinentalseng skal også passe til ens kropsform og -størrelse, sovestilling og temperatur. Det er vigtigt at vælge en seng, der passer til din kropsstørrelse, så den giver den rette støtte.

Den skal også have den rigtige hårdhed, så den passer til din sovestilling. Endelig skal den have den rette temperaturregulering, så den kan holde dig komfortabel om natten.

For at sikre, at du vælger den bedste kontinentalseng, skal du også kigge efter kvaliteten af materialerne. Kontinentalsenge er lavet af en række forskellige materialer, herunder træ, metal, stof og latex.

Det er vigtigt at vælge en seng, der er lavet af kvalitetsmaterialer, så den kan holde i mange år.

Hvad er fordelen ved en kontinentalseng?

En kontinentalseng har mange fordele, der gør den til et attraktivt valg for mange soveværelser.

Fordele:

●        Har tre lag af madrasser, som giver bedre komfort, støtte og tilpasning til kroppens konturer end andre sengetyper.

●        Elegant design og høj ramme, der giver et mere luksuriøst og indbydende udseende.

●        Ingen revne i midten, hvis det er en dobbeltseng, da den har en fælles springmadras og topmadras.

●        Kan købes i et bredt udvalg af størrelser og designs.

●        Fås i mange forskellige materialer og farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dit soveværelse.

●        Mange kontinentalsenge har en polstring, der er meget behagelig at ligge på.

En kontinentalseng er et godt valg for dem, der søger komfort og støtte, samtidig med at det ser godt ud i soveværelset.

Det er også et godt valg for dem, der ønsker et sengevalg, der ikke kræver så meget vedligeholdelse.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kontinentalsenge

Vi har her forsøgt at svare på ofte stillede spørgsmål.

Hvem har de bedste kontinentalsenge?

Vi anbefaler at du køber din nye kontinentalseng hos enten NordicDream, BedreNætter, Sengefabrikken eller Drømmeland.

Der finder du flere af de bedste kontinentalsenge på markedet til gode priser. Og samtidig tilbyder de alle tre også, en eller anden grad, af udvidet returret.

F.eks tilbyder både NordicDream og BedreNætter 100 dages returret, hvor du enten kan få dine penge tilbage eller bytte til en anden fasthed, mens Sengefabrikken tilbyder, at du kan bytte fastheden på én madras i 100 dage.

Det er god service!

Derudover får du også lange garantier på deres senge. F.eks får du ved køb af Bedre Nætter Venus kontinentalsengen 25 års garanti på fjedre og rammebrud.

Hvad er bedst 5 eller 7 komfortzoner?

De såkaldte komfortzoner er områder på madrassen, hvor din krops trykpunkter får optimale støtte.

Hvor sengene ofte, for bare et par år siden, havde 5 komfortzoner, har de fleste gode senge i dag, 7 komfortzoner.

Hvis de 7 komfortzoner er godt udført, så er det bedre, end hvis der er 5 komfortzoner. Men der bør ikke være mere end 7 komfortzoner, da de ellers bliver for små.

Hvilken type fjedre er bedst?

Før i tiden anvendte man Bonnell fjedre, og man finder dem stadig i billigere senge. I dag har næsten alle gode senge med springmadrasser ergonomiske pocketfjedre.

Fordelen ved pocketfjedre er, at de yder ergonomisk støtte til kroppen, da de arbejder individuelt. Det betyder at de giver forskellig støtte, alt efter hvor meget vægt der lægges på dem.

Derudover holder de også længere, bl.a fordi de er alle er pakket ind i en lille stofpose. Posen giver også den fordel, at fjedrene bliver mere lydsvage.

Bonnell fjedre arbejder sammen og giver dermed samme støtte over det hele, hvilket ikke er hverken ergonomisk eller optimalt for din krop.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink