Om os

Soveguru.dk er landets nye indretningsportal og fællesskab. Her på siden sætter vi fokus på hjemmets vigtigste rum; soveværelset. Dette værelse skal indrettes rigtigt, hvis det skal emme af hygge, romantik og afslapning. Netop her kommer vi ind i billedet, da vi forkæler dig med den ene lærerige guide efter den anden.

Soveguru.dk gik i luften i 2019 og forventes at blive danskernes førende inspirationskilde, når det kommer til at indrette soveværelset.

Teamet bag Soveguru.dk

Soveguru.dk ejes og drives af to indretningskyndige ildsjæle. Vi forfatter langt de fleste guides og artikler på egen hånd, men benytter os også af eksterne skribenter, herunder indretningsarkitekter og indretningseksperter. Du er dermed sikret kvalitetsindhold, som er skrevet og godkendt af nogle af de førende eksperter.

Teamet bag Soveguru.dk holder til i Danmark. Herfra arbejdes der hårdt på at forfatte brugbart indhold, opdatere priser, besvare henvendelser m.v. Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at skabe en så god brugeroplevelse som muligt. Har du derfor input til, hvordan vi kan gøre tjenesten endnu mere værdifuld, må du gerne kontakte os.

Reklamer på hjemmesiden

Hjemmesiden er reklamefinansieret, hvilket betyder at vi modtager en provision, hvis du foretager et køb igennem et af vores affiliate links (links til forhandlere vi samarbejder med).

Samarbejdspartnere

Soveguru.dk samarbejder med en lang række kendte webshops. Vi har nøje udvalgt alle vores samarbejdspartnere, idet vi udelukkende ønsker at henvise til de bedste af de bedste forhandlere, med udgangspunkt i kriterier som service, leveringstid, priser m.v.

Vores samarbejdspartnere består bl.a. af følgende:

  • Møbelkompagniet
  • Bedre Nætter
  • NordicDream
  • Sengefabrikken
  • Dynezonen
  • Hugged
  • AnewSleep

m.fl.

Bemærk at vi gør brug af affiliate links, når vi henviser til ovennævnte forhandlere.

Gode råd er gratis (næsten)

Soveguru.dk leverer al information på siden gratis og uforpligtende. Du kan derfor frit læse vores guides og gøre vores brug af vores tips uden at registrere dig eller købe noget hos vores samarbejdspartnere.

Køber du noget via et af vores affiliate links, så modtager vi en provision fra forhandleren.

Kan du lide vores indhold, skal du være velkommen til at smide en kommentar og evt. dele indholdet på de sociale medier.

Vores hovedfokus er senge, dyner og sovesofaer, men du vil også opleve, at vi formidler viden og inspiration vedr. sengelamper, sengeborde, plakater og meget andet. Med andre ord skriver vi om alt, hvad der hører til et velindrettet soveværelse.

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med os? Så bedes du skrive til os via kontakt@soveguru.dk eller ved at udfylde vores simple kontaktformular. Vi forsøger så vidt muligt at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Du kan kontakte os her.