Retro sovesofa

Denne artikel indeholder reklamer. Vi modtager betaling hvis vores henvisninger skaber salg, derfor skal alt betragtes som reklame.

Flere og flere vælger at investere i en sovesofa, når de står over for at skulle købe en ny seng eller sofa. En sovesofa er nemlig et smart og pladsbesparende møbel, der både fungerer som seng og sofa, og møblet kan derfor opfylde rigtig mange behov og tilpasses forskellige formål.

I dag er det muligt at få sovesofaer med en høj grad af liggekomfort, der gør sovesofaerne meget behagelige at sove på til hverdag. Samtidig fungerer de godt som normale sofaer, og derfor passer de glimrende ind i de fleste hjem.

Mange finder det svært at vælge den rigtige sovesofa. På markedet findes der et hav af forskellige modeller, der hver især appellerer til forskellige hjem og indretningsstile.

Gennem længere tid har retromøbler været på mode, og retro sovesofaer er blevet populære på grund af deres charmerende og tidløse look.

Elegant Oldschool model

Elegant Oldschool modelEr du på udkig efter en lækker lædersovesofa i stilet 50’er look, så er Oldschool et godt bud.

Den chikke model passer perfekt ind på arbejdsværelset eller i retro stuen. Sofaen giver en aura af autenticitet samtidig med, at den fint blender ind med omkringliggende møbler såsom reol eller skrivebord.

Sofaen er lavet af den danske designvirksomhed Innovation.

De har udstyret den med en lokalt håndsyet madras på pocket-fjedre, som er det samme, vi normalt bruger i vores senge.

Du går derfor ikke ned på komfort med Oldschool og kan trygt lade venner og familie få en god nats søvn på den. Komfortfjederen sørger for, at sofaen yder kroppen støtte natten lang.

Er du fan af den klassiske britiske Chesterfield-stil, vil du elske denne sovesofa! Innovation er kendt som en af de førende designere af sovesofaer på det danske marked i dag.

Mål: 115 x 210 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Lysegrå og funktionel Alexis

Lysegrå og funktionel AlexisAlexis sovesofa kombinerer det moderne og enkle udseende med et blødt gråt retro-design.

Den har et ryglæn, der nemt og elegant kan vippes bagover, når man har sovende gæster. Ikke noget med at skulle hive skuffer ud under sædet ud med voldsomme bevægelser.

Sofaens lysegrå farve gør, at den falder naturligt ind i det moderne skandinaviske hjem.

Den er betrukket med et lækkert og yderst slidstærkt Corsica møbelstof, og fødderne er mørkebrune og enkle.

I sæde og ryg er der små knapper, og sofaen har en genganger på rammen i bunden.

Her er tænkt komfort ind i designet, da sofaen er polstret med PU skum, som giver komfort, når man ligger ned.

Sædet er 40 cm. højt, og sofaen har en bredde på 217 cm.

Sovemål: 120 x 195 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Retro Vilfred levesofa med trædetaljer

Retro Vilfred levesofaMangler du en enkelt sovesofa med udsøgte detaljer til gæsteværelset eller stuen? Så er Vilfred Living&more retro sovesofa måske din nye drømmemodel!

Den kommer i en klassisk og afbalanceret grå farve, der appellerer til både voksne og unge.

Materialet er 100 procent polyester, som er bedst at skåne mod direkte sollys hvis muligt. Ellers er det meget let at vedligeholde.

Modellen har store dekorative knapper, som giver sofaen en klassisk og hyggelig aura.

Sofaen har en ramme, som er lavet i finsk fyrretræ. Benene er i lyst gummitræ, og de giver et let og jordnært udtryk. Der er plads til tre mennesker i sofaen i oprejst position.

Vilfred sovesofa har ikke noget armlæn og er med sin beskedne vægt på 28 kilo let at flytte rundt på.

Sovemål: 108 x 180 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Perugia retro sovesofa i metal

Perugia retro sovesofa i metalPerugia sovesofa i grå tekstil har et råt udtryk, som peger både tilbage og frem i tid.

Den er komfortabel og har en todelt ryg med solid polstring. Hvert ryglæn kan ligges ned separat, hvilket giver en dejlig fleksibilitet.

Materialet er gråt porter stof, og knapper samt syninger i firkantede snit giver et gammeldags og stilrent look.

Selve puden hviler på enkle metalstel ben i krom, som blot skal monteres, når du køber sofaen.

Det grå og cremefarvede look kan passe ind i forskellige former for indretning, hvad enten man vil kombinere med mange farver eller holde den mere afdæmpede stil.

Sofaen er godt polstret med forskellige typer af skum, så du og dine gæster kan sidde og sove behageligt i sovesofaen.

Prismæssigt ligger Perugia sovesofa i den meget rimelige ende af spektret.

Udslået mål: 124 x 198 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Flot retro sofa i karismatisk blå

Retro 3 pers. sofaLeder du efter en 3-personers sofa som giver charme og liv til hjemmet, så er den flotte Retro sofa et godt bud.

Med sit blå stof i Fiesta design og små sirlige pynteknapper, er den en fryd at se på.

Sofaen er robust men samtidig enkel, og så oser den af kvalitet og gammeldags charme. Det vil gøre den til et hit, hvad enten man bor i en smart storby-lejlighed eller en rumlig villa.

Kaster du din kærlighed efter Retro-serien, så kan du selvfølgelig vælge mellem forskellige farver og dessins.

Sofaen har sorte træben og måler 182 centimeter.

Sædet er i koldskum, som har en høj elasticitet. Det betyder, at den er fast samtidig med, at du opnår en blød siddekomfort.

Ryglænet er højt og giver en god støtte.

Du kan eventuelt overveje at kombinere dit sofakøb med en matchende blå lænestol.

Mål: 182 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Skru op for hyggen med en retro sovesofa

Retro sovesofaer oser af personlighed og er i stand til at skabe rigtig meget stemning i hjemmet. Vælger du at købe en sovesofa i retrostil, får du nemlig en helt unik mængde hygge med i købet.

Møbler med et lidt ældre look tilføjer nemlig noget helt usædvanligt til dit hjem, og ofte bliver de en stor kontrast til den noget mere neutrale indretningsstil, der i dag er at finde i mange moderne hjem.

Ønsker du at give din indretning et helt særligt udtryk, kan en cool retro sovesofa tilføje noget ekstra charme til dit hjem.

En retro sovesofa kan være en god tilføjelse til ethvert rum i hjemmet. Den kan både stjæle opmærksomheden i stuen, mens den også kan pryde hjemmets soveværelser.

Selvom en retro sovesofa har et helt unik udseende, er det ikke kun sofaens look, der gør den attraktiv. Mange sovesofaer i retrostil er også udmærkede at sove i og kan derfor fungere som soveplads både i den almindelige hverdag, eller når overnattende gæster kommer på besøg.

Når du vælger at investere i en retro sovesofa, får du derfor ikke kun en sofa, men også en velfungerende soveplads.

Mange har tendens til at tro, at sovesofaer ikke har en lige så høj grad af komfort som andre almindelige senge eller sofaer. Dette er dog ofte langt fra altid tilfældet.

I dag findes der rigtig mange sovesofaer på markedet, der både har en høj sidde- og liggekomfort. At vælge en sovesofa betyder derfor ikke, at komforten fravælges.

Den fede retrostil går aldrig af mode

Retrostilen er populær hos en stor del af befolkningen, og den er derfor at finde i mange forskellige slags hjem. Både hos de yngre og de ældre aldersgrupper er retromøbler populære.

Mange unge er gennem de senere år blevet trætte af møbler, der ikke skiller sig ud, mens dele af den ældre befolkning vælger at holde fast i retrostilen for at vække minder og genskabe en del af en svunden tid.

Det fede ved retrostilen er, at den aldrig rigtig går af mode, og interessen for retrolooket er i konstant stigning. Flere og flere vælger nemlig at købe retromøbler for at tilføje noget ekstra personlighed til hjemmet.

Uanset om du har en gennemgående retrostil i hjemmet, eller du blot ønsker at investere i retromøbler for at bryde med et ellers minimalistisk look, kan et retromøbel være med til at give dit hjem noget ekstra unikt.

Stor eller lille retro sovesofa? Du finder den rette model på nettet

Det kan være svært at afgøre, hvilken type sovesofa der passer bedst til ens behov. Et af de vigtigste spørgsmål, man bør stille sig selv, er om det er en stor eller lille retro sovesofa, der passer bedst ind i ens hjem.

Det kan være en fordel at investere i en lille sovesofa i retrostil, hvis man har begrænset plads i ens bolig. I et hjem bestående af få kvadratmeter kan en lille retro sovesofa blive et centralt element, hvis der ikke er plads til mange andre møbler i hjemmet.

Bor man småt, er en lille sovesofa også en ideel sovepladsløsning, hvor man slipper for at købe både seng og sofa. Med en sovesofa kan man nøjes med én løsning i ét samlet møbel, og sovesofaen kan ændres fra seng til sofa og omvendt alt efter behov.

For andre kan en stor retro sovesofa være en bedre løsning. Er man to personer, der normalt deler seng, kan det hurtigt blive for småt med en lille variant, og derfor vil det typisk være en bedre idé at investere i en større sovesofa.

For de fleste er en trang soveplads ikke en optimal løsning, og i sådanne tilfælde er det altså en dobbelt sovesofa, der kan udgøre den bedste løsning.

En stor retro sovesofa er også et oplagt møbel at eje, hvis man tit får overnattende gæster på besøg i hjemmet. Med en stor model får gæsterne en ordentlig soveplads med høj liggekomfort, og her slipper du for at have gæster sovende på luftmadrasser på gulvet.

En større sovesofa er derfor god at eje, selvom den ikke skal bruges som seng i hverdagen. Find den rette på linket.

Uanset hvilken type sovesofa du ønsker, kan du være sikker på at finde den rette model på nettet. Ved at bruge internettet kan du ved hjælp af helt få klik finde frem til et bredt udvalg af sovesofaer, og det er både nemt og hurtigt at lave en sammenligning af de enkelte modeller.

Uanset om du vælger at købe din næste retro sovesofa på internettet eller i en fysisk butik, kan du i hvert fald benytte nettet til at finde frem til alle de relevante oplysninger om den sovesofamodel, som du er interesseret i.

På den måde kan du gøre dig nogle tanker om blandt andet farvevalg og mål, inden du gennemfører købet.

Retromøbler koster ikke altid kassen

Mange har ofte tendens til at tænke på store pengebeløb, når de tænker på retromøbler. Mange tror nemlig, at retromøbler er en dyr investering, som ikke alle har råd til. Dette passer dog ikke altid helt, da retromøbler overhovedet ikke behøver at koste kassen.

Der findes rigtig mange prisvenlige forhandlere, der sælger retromøbler til fornuftige priser. Laver man en hurtig søgning på nettet, finder man hurtigt ud af, at det er muligt at købe retromøbler til ret billige penge.

Er du interesseret i at købe retromøbler, herunder retro sovesofaer, kan du enten vælge at købe brugte møbler gennem diverse udbydere, eller du kan købe helt nye møbler, der blot er designede i en gammel retrostil.

Ofte kan man være heldig at finde en gammel retro sovesofa i god stand, og her får man altså et rent stykke historie direkte ind i ens hjem.

Er man ikke helt vild med tanken om brugte møbler, findes der rigtig mange mærker, der producerer møbler med et retrolook.

Før du køber en retro sovesofa eller et andet retromøbel, kan det være en god idé at tjekke, hvilke forhandlere der har de ønskede møbler på tilbud.

Ved hjælp af internettet kan du nemt finde frem til de forskellige forhandleres aktuelle tilbud, og vælger du at gøre brug af et fornuftigt tilbud, kan du ofte spare mange penge på dit køb.

For eksempel har vi her hos Soveguru samlet en række flotte retro sovesofaer, som alle sammen sælges til særdeles fornuftige priser gennem troværdige forhandlere.

Det har vi gjort for, at det er nemt for dig at starte din jagt efter den perfekte sovesofa i retrostil.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink