Dobbelt sovesofa

Denne artikel indeholder reklamer. Vi modtager betaling hvis vores henvisninger skaber salg, derfor skal alt betragtes som reklame.

Nogle gange kan det som forbruger være svært at vælge, hvilken slags sofa der er smartest at investere i. Når der skal købes ny sofa, er det alt andet lige vigtigt, at man fra start tager stilling til, hvad man er på udkig efter. Dette vil i hvert fald lette det kommende købsforløb.

Mange vælger at købe en dobbelt sovesofa, da sovesofaer er multifunktionelle møbler, der kan tilpasses forskellige formål. De fleste sovesofaer har en høj grad af både sidde- og liggekomfort, hvilket betyder, at de både fungerer godt som seng og som almindelig sofa.

En dobbelt sovesofa kan omdannes helt efter behov og passer derfor rigtig godt til mange slags hjem. Ønsker du dig en sovesofa med meget liggeplads, kan du med fordel vælge en dobbelt sovesofa.

Deco Grain dobbelt sovesofa

Deco Grain SovesofaDeco Grain Sovesofa giver dig komfort i topklasse. Dens madras er udfyldt med to lag pocketfjedre og i både ryg- og armlæn finder du en tyk skumpolstring. Det underlag giver tæt på samme liggekvalitet som i en seng, hvor madrassen former sig efter din vægt og liggeposition.

Sovesofaen yder optimal støtte, både når man sidder og ligger i den.

Den er nem at folde ud om aftenen, og du kan opbevare dyner, puder og tæpper i det diskrete magasin under sofaen. Deco Grain sofaen har et stilet og enkelt udtryk, som leder tankerne hen på moderne indretning.

Slidstærk dobbelt sovesofa

Betrækket der omkranser den dobbelte sovesofa, er produceret med henblik på, at det skal være holdbart og nemt at vedligeholde. Det har resulteret i et utroligt slidstærk møbelstof, som der nærmest ingen vedligeholdelse kræver.

Den dobbelte sovesofa, der er blevet designet af danske Amanda Lilholt, blev i øvrigt nomineret til den eftertragtet Design Award sidste år!

Specifikationer

 • Fås i flere farver & modeller
 • Senge størrelse: 140 x 200 cm
 • Sofa størrelse: B 240cm. H 71cm. D 95cm
 • Oeko-Tex 100 certificeret
 • Dansk design
 • Pocketfjedre & skum

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Frode dobbelt sovesofa fra Innovation Living

Frode sovesofa fra Innovation LivingSom navnet antyder, så er Frode sovesofa gennemsyret nordisk i sit design. Det blå eller grå stof, alt efter hvad du vælger, spiller godt sammen med de lyse træben, som giver et mildt og råt udtryk på én gang.

Du kan desuden selv vælge om, du vil have den dobbelte sovesofa med eller uden armlæn.

Dansk design og produktion

Sofaen er designet af danske Per Weiss som er kendt for, at skabe tidsløst design med et moderne udtryk.

I sidde- og ligge delen er der anvendt dansk produceret pocketfjedre, som er de fjedre man også finder i gode senge. Det giver en ekstraordinær komfort, sammenlignet med mange andre sovesofaer.

Når sofaen er slået ud, har den en størrelse på 140 x 200 cm, og den gemmer i øvrigt også på en opbevaringsboks, hvor du kan gemme dyner og sengetøj af vejen.

En af sofaens helt store forcer, udover den gode komfort og flotte design, er, at den passer både til én og to sovende gæster.

Ligger man ryggen ned, er der plads til to, mens man blot behøver at fjerne rygpuderne for at gøre plads til en. Der er to madrasser, som indeholder 10 cm. posefjedre og koldskum, som sikrer komfort. Frode dobbelt sovesofa har to ryghynder.

Specifikationer

 • Senge størrelse: 140 x 200 cm
 • Sofa størrelse: H 83 cm. B 200 cm. D 105 cm
 • Siddehøjde: 48 cm
 • Opbevaringsmagasin
 • Dansk design
 • Pocketfjedre & skum
 • Oeko-Tex 100 certificeret
 • 5 års garanti

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Dragør dobbelt sovesofa med chaiselong

Dragør dobbelt sovesofa med chaiselongPå den lækre dobbelt sovesofa Dragør med chaiselong kan familie og venner slænge sig efter en lang dag.

Modellen har chaiselong, og derfor kan man ligge med ben og krop helt udstrakt og bare flade ud. Sofaen kommer i klassisk gråt stof, og den har et indbygget magasin under chaiselongen.

I sidde-/liggedelen er der bonellfjedre og koldskum, så du kan både sidde og sove godt.

Stor og komfortabel

Som sofa er den meget rumlig og måler 244 x 160 centimeter. Som sovesofa kan den fungere som dobbeltseng, da der er plads til to personer.

Med sit robuste ydre og bløde store puder er Dragør med vendbar chaiselong et hyggeligt element, at have i hjemmet. Fordi modellen er vendbar, er den utrolig nem at installere i indretningen.

Specifikationer

 • Senge størrelse: 145 x 195 cm
 • Sofa størrelse: D/L 160 cm. H 93 cm B 250 cm
 • Bonellfjedre & koldskum
 • Opbevaring under chaiselong
 • Vendbar chaiselong

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Hvem bør købe en dobbelt sovesofa?

En sovesofa er for mange et attraktivt møbel, der passer til de flestes hjem. En sovesofa kan bruges til mange formål ved både at fungere som sofa og som seng, og derfor vil den som oftest være brugbar, uanset om den skal benyttes til hverdag eller ikke.

Rigtig mange vil gerne have en sovesofa med meget plads og vælger derfor at investere i en dobbelt sovesofa. Dobbelte sovesofaer kommer, i udslået tilstand, ofte op på størrelse med en gennemsnitlig dobbeltseng. Derfor får du masser af plads til enten dig selv, til dig og din partner eller til de gæster, som du måtte få besøg af.

En dobbelt sovesofa kan være ideel at have i hjemmet, hvis du er studerende og skal leve på få kvadratmeter. I dette tilfælde er du nemlig nødt til at tænke kreativt i forhold til indretning. Her vil en sovesofa passe godt til både dig og alle andre, der ikke har så meget plads i hjemmet.

Vælger du at investere i en sovesofa, får du både en seng og en sofa i ét køb, hvilket betyder, at du ofte vil spare en hel del penge, da du kan nøjes med blot at købe ét møbel i stedet for to.

Har du pladsmangel, undgår du også at skulle kæmpe for at få både en seng og en sofa til passe ind i din bolig. Vælger du en dobbelt sovesofa, kan du let omdanne den til enten sofa eller seng helt efter dine behov. På den måde kan du få mere plads i dagtimerne ved at lade sovesofaen fungere som sofa og kun slå den ud som seng, når du skal sove.

En stor sovesofa er også en oplagt mulighed for dig, der har et stort hjem og bare gerne vil have ekstra soveplads, når du får gæster på besøg. Vælger du at investere i en sovesofa, kan du nemlig give dine gæster en ordentlig og behagelig sengeplads, hvor de slipper for at overnatte på luftmadrasser eller andre alternativer.

Har du hyppigt gæster på besøg, er en sovesofa derfor en oplagt investering.

Der er mange muligheder med en dobbelt sovesofa, og møblet fungerer også meget fint på børne- og teenageværelser. Her kan sovesofaens sofafunktion tillade ekstra legeplads på gulvet på børneværelset eller give ekstra plads til vennebesøg på teenageværelset.

Udvalget af dobbelte sovesofaer er stort – sådan finder du tidens bedst i test

Der findes et hav af forskellige sovesofaer på markedet. Når du først begynder at undersøge, hvad der findes på markedet, vil du højst sandsynligt opleve, at der findes rigtig mange variationer af sovesofaer, uanset om du ønsker en enkelt eller dobbelt sovesofa. At finde og vælge den rigtige sovesofa kan derfor ofte virke som en uoverskuelig proces, men her kan internettet give dig en hjælpende hånd.

På nettet er det muligt at skabe sig et overblik over de mange typer af sovesofaer, der findes i butikkerne. Her vil du ofte kunne finde guides til at finde den helt rigtige sovesofa, ligesom du også vil kunne finde frem til oversigter med fordele og ulemper ved de forskellige modeller.

Der findes mange hjemmesider, der tilbyder muligheden for at sammenligne forskellige sovesofaer, og der er flere testorienterede hjemmesider, hvor du kan finde den sovesofa, der klarer sig bedst i test.

Her på soveguru.dk kan du skabe dig et overblik over nogle af de mest populære sovesofaer, der i øjeblikket findes herhjemme. Her kan du læse om de forskellige varianters specifikationer, så du kan få et bedre indblik i nogle af de mest oplagte sovesofaer.

På denne måde kan du let skabe dig et overblik over, hvilke modeller du har at vælge imellem, og du får hurtig adgang til alle nødvendige informationer omkring farver, mål og andre relevante data. En oplagt mulighed vil være at købe en 2 personers sovesofa, hvor man er sikret plads og komfort for alle pengene. Læs evt. denne guide ved interesse i en sovesofa til 2 personer.

Overvej en sovesofa med opbevaring

Har du planer om at købe en ny dobbelt sovesofa, kan det være smart at investere i en dobbelt sovesofa med opbevaring. Mange sovesofaer på markedet har nemlig indbygget mulighed for at opbevare blandt andet dyner, puder og sengebetræk i sovesofaens bund.

Det kan være en god idé at vælge en sovesofa med opbevaring, hvor du får ekstra plads til at gemme nogle af de ting, der alligevel skal tages i brug, hver gang sovesofaen skal fungere som soveplads for dig selv eller andre.

Der er rigtig god mulighed for at finde en dobbelt sovesofa med magasin, hvor du altså får en indbygget opbevaringsløsning. Her kan du for eksempel let lægge dit sengetøj, så du nemt kan finde det frem og gemme det væk, når der er behov for det. Ved at vælge en dobbelt sovesofa med magasin sparer du en masse skabsplads, og netop derfor ser mange det som en god investering at vælge en sådan model.

Skab endnu højere komfort med en springmadras

Mange har en forestilling om, at sovesofaer er hårde og ikke særlig komfortable at sove i. Selvom der findes nogle sovesofaer på markedet, der ikke er så ideelle at sove i permanent, findes der også rigtig mange sovesofaer, der har en så høj grad af komfort, at de sagtens kan bruges til hverdag.

Mange dobbelte sovesofaer vil derfor ofte være lige så gode at sove i som en almindelig dobbeltseng.

Skulle du alligevel have behov for endnu højere komfort, kan du få ekstra komfort ved at investere i en springmadras. Nogle sovesofaer er endda lavet med et indbygget springindlæg, men hvis du vælger en anden type sovesofa uden dette indbyggede indlæg, kan du altid nemt tilkøbe en ekstra springmadras.

En springmadras kan give dig rigtig god støtte og samtidig forbedre din nattesøvn, hvis du foretrækker at sove på en blødere overflade.

Både på nettet og i en række fysiske butikker kan du finde et bredt udvalg af springmadrasser, der varierer i størrelse, kvalitet og prisklasse. Med en hurtig søgning på nettet eller et besøg hos en fysisk forhandler kan du med høj sandsynlighed finde en springmadras, der passer til netop din sovesofa og til dine individuelle behov.

Leder du efter et godt tilbud på en dobbelt sovesofa?

Når du skal købe en ny sovesofa, er det altid en god idé at undersøge, hvilke forhandlere der har tilbud på sovesofaer. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare, hvis du vælger at købe en sovesofa på tilbud i stedet for til fuld pris.

Er du på jagt efter et godt tilbud på en stor sovesofa, kan du altid starte med at bruge internettet til at undersøge de gældende tilbud. Der er nemlig ingen grund til at betale for en dobbelt sovesofa til overpris, når du med enkelte klik kan finde frem til en lang række gode tilbud.

Her på soveguru.dk kan du læse om nogle af markedets mest populære sovesofaer og blive videresendt til nogle af de største og bedste forhandlere af sovesofaer. Dette kan spare dig for en masse tid, når du skal finde den helt rigtige forhandler.

Ved at klikke dig ind på webshops som ILVA, IDEmøbler eller Bedre Nætter kan du med stor sandsynlighed finde din helt ideelle sovesofa. Disse velkendte forhandlere har et bredt udvalg af både enkelte og dobbelte sovesofaer, og du har mulighed for at finde nogle af tidens mest populære modeller.

Her kan du typisk også finde rigtig gode tilbud på sovesofaer og spare en masse penge.

Har du besluttet at investere i en ny sovesofa, er det altså en god idé at undersøge, hvor du får mest for pengene. Internettet giver dig masser af muligheder for at sammenligne de forskellige forhandleres priser, og hvis du blot sætter lidt tid af til at undersøge de mange udbydere nærmere, kan du finde frem til den forhandler, der giver dig det mest fordelagtige tilbud.

Ofte kan det også være smart at undersøge, hvilke forhandlere der kan tilbyde den bedste service til dig som kunde. Når det gælder store møbler som en sovesofa, kan det her være en god idé at sætte sig ind i forhandlerens leveringsmuligheder, så du kan finde ud af, hvordan du lettest kan få sovesofaen bragt til dit hjem.

Flere forhandlere tilbyder at levere til kantstenen, mens enkelte tilbyder at levere sovesofaen helt op i lejligheden eller ind i huset, som den skal stå i. Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at der er forskel på disse to ting, og man derfor ikke forventer, at fragtmanden tager sofaen hele vejen ind i boligen.

Køber du i en fysisk butik, kan du være heldig, at forhandleren har en trailer, som du kan låne helt gratis, og dermed kan du relativt nemt få din nye dobbelt sovesofa med hjem, hvis du ellers har anhængertræk på bilen.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink