Loke sovesofa

Denne artikel indeholder reklamer. Vi modtager betaling hvis vores henvisninger skaber salg, derfor skal alt betragtes som reklame.

Loke er desværre udgået af produktion. Vi kan i stedet anbefale en sovesofa med en god madras, fra denne guide her. Der kan du finde flere, som minder om Loke sovesofaen.

Det kan være en god idé at investere i en sovesofa, hvis du mangler et smart, brugbart og ikke mindst funktionelt møbel i dit hjem. En sovesofa er et yderst funktionelt møbel, der både kan fungere lige så godt i en stue som i ethvert andet rum.

Da en sovesofa har den dobbeltfunktion, at den både kan fungere som en seng og som en almindelige sofa, fungerer møblet som oplagt inventar i de fleste hjem.

En af markedets mest populære sovesofaer er Loke sovesofaen fra Innovation Living.

Loke sovesofa anmeldelse: Derfor er sovesofaen et godt valg

Loke sovesofaInnovation Livings populære Loke sovesofa er ikke populær uden grund. Den stilrene sovesofa er at finde i rigtig mange hjem, da den både er moderne i sit udseende og samtidig er særdeles funktionel.

Loke sovesofaen har et eksklusivt look, der passer perfekt sammen med tendenserne, du finder i nutidens boligindretning.

Sofaen er designet med tydelige nordiske træk, der oser af elegance.

Men det er ikke kun det nydelige betræk, de flotte træben og de kvalitetsrige brune knapper i kunstlæder, der gør Loke sovesofaen så eftertragtet.

Den er også egnet til mange formål og kan både fungere som seng til en enkelt person eller som dobbeltseng, hvis ryglænet trækkes ned.

Sofaen er også særdeles kompakt, da den ikke har armlæn, der optager ekstra plads.

Sovesofaen kan endvidere sagtens bruges til ekstra opbevaring, da den har et integreret opbevaringsmagasin. Her kan der med fordel gemmes både dyner og puder, så det bliver let og smertefrit at forvandle sovesofaen fra seng til sofa og omvendt.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Loke kan bruges både til hverdag og til gæster

Blandt Loke sovesofaens mange gode kvaliteter er, at den har en stor og rumlig liggeflade, der gør den velegnet til både hverdagsbrug og som gæsteseng.

Sovesofaens liggekomfort er således lige god, uanset om den bruges hver dag eller kun ved særlige lejligheder.

Loke er opbygget af en bekvemmelig posefjedermadras, der gør, at den på mange måder minder om en boksmadras og også matcher en god boksmadras’ liggekomfort.

ILVA forhandler den ønskede sovesofa

Er du på udkig efter en ny sovesofa, og har du for nyligt fået et godt øje til netop Loke sovesofaen fra Innovation Living, kan du nemt og hurtigt finde den hos ILVA.

ILVA er blandt de forhandlere, der ofte har et godt Loke sovesofa tilbud, og det er derfor en god idé at holde øje med ILVAs hjemmeside, således at du hurtigt kan blive orienteret, hvis sovesofaen kommer på tilbud. Du kan selvfølgelig også slå et smut forbi en af forhandlerens mange varehuse for at undersøge sofaen nærmere og se, hvordan den udfolder sig i virkeligheden.

Uanset om du gennem længere tid har været forelsket i Loke sovesofaen, eller om du for nyligt har stiftet bekendtskab med modellen, er det en god idé at holde øje med, om du kan købe sofaen på tilbud.

Modellen kommer nemlig med jævne mellemrum på tilbud. Således har du mulighed for at spare en hel del penge på din nye Loke sovesofa fra Innovation Living.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink