2 personers sovesofa

Denne artikel indeholder reklamer. Vi modtager betaling hvis vores henvisninger skaber salg, derfor skal alt betragtes som reklame.

Sovesofaer er et genialt koncept, fordi det åbner op for en masse indretningsmuligheder i små boliger. Uden en sovesofa kan det nemlig være svært at finde pladsen til overnattende gæster eller måske endda sig selv, hvis man bor i en 1-værelses lejlighed eller blot lejer sig ind på et værelse.

Med en 2 personers sovesofa har man rig mulighed for at kombinere stue og soveværelse, hvad end det så er til en selv eller sine gæster.

Men hvilken sovesofa skal man vælge, når man vil have plads til to personer? Det kigger vi lidt nærmere på her i artiklen.

Mome Fine

Mome Fine 2 personers sovesofaMome Fine er en sovesofa, som forener kvalitet og funktionalitet på fornem vis.

Sofaen egner sig perfekt som dobbeltseng, med en dansk produceret skummadras, der indeholder hele 30 kg koldskum, og No-Zag Spring fjedre i bunden.

Når du hviler dig, vil den tilpasse støtten efter din liggeposition og din vægt – nøjagtigt ligesom ved en god seng.

Den danske producent garanterer lang holdbarhed og god brugsevne.

Sovesofaen optager ikke meget plads, så den er god til enten små rum eller en lille lejlighed i byen.

Modellen fås som udgangspunkt i fem forskellige farver i lækkert specialstof. Der er tale om flotte moderne farver, som grøn, gul eller rust, samt mere neutrale og tidsløse farver som lysegrå og beige.

Sovemål: Lille dobbeltseng. 140 x 200 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

2 personer Frode Sovesofa

2 personer Frode SovesofaDet er altid dejligt som vært, at der er styr på overnatning for gæster. Med den danske producerede Frode sovesofa, der har ergonomiske pocketfjedre i madrassen, får du en god og komfortabel sovesofa.

Modellen yder samme type komfort som en seng, da den er udstyret med samme type fjedre. Det skaber øget komfort, når man ligger ned – hvad enten der er tale om en eftermiddagslur eller en hel nats søvn.

De flotte ben er lavede af træ, og sofaen har et enkelt og indbydende udseende. Den vil passe fint ind i såvel stue som tilstødende værelse.

Betrækket er slidstærkt, så du skal ikke bekymre dig om at slide sofaen op foreløbigt. Og der er også en opbevaringsboks, hvor du kan stuve sengetøjet eller lignende af vejen.

Du kan bestille Frode både med og uden armlæn, valget er dit!

Sovemål: 195 x 140 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Edvard

Edvard 2 personers sovesofaEdvard sovesofa er en af de bedste 2 personers sovesofaer til prisen, på det danske marked i dag.

I stedet for skum eller hårde No-Zag eller Bonell fjedre, er den udstyret med ergonomiske pocket fjedre, som sørger for optimal aflastning, uanset hvordan du ligger om natten.

Det giver en dybere søvn, fordi man ikke så tit skal vågne for at vende og dreje sig.

Skumkernen er udskiftet med en springmadras, som er designet i Danmark.

Både som sofa og i udslået tilstand som seng gør Edvard det godt visuelt.

Sofaen kommer i fire forskellige farver, for eksempel i en flot og dæmpet blå, som bidrager til en beroligende og smagfuld atmosfære. Som seng er den hele 150 centimeter i bredden, så der er rigeligt med plads.

Når du bestiller online, kan du vælge at tilkøbe både topmadras og lagen.

Mål: 150 x 200 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Lucca 2 personer sovesofa

Lucca 2 personer sovesofaLucca er en lille og billig 2 personers sovesofa, som passer ind i langt de fleste hjem, grundet sit klassiske design og sin lille størrelse.

Den klassiske grå nuance, giver dig alle muligheder for, selv at spice designet op, med f.eks farverige puder og tæpper. Med en lille indsats, kan du få den til, at ose af stil og charme.

At det er en lille sovesofa, vidnet et udslået mål på 100x180 cm om.

Er du højere end 170 cm, er det ikke en sovesofa, som du skal sove mere end en gang i mellem på. I dét tilfælde er den bedst beregnet til gæster.

Lucca sofaen er ideel at have stående på gæsteværelset eller i stuen, hvor den vil pynte i det moderne hjem. Underlaget er utroligt nemt at folde ud – det kræver blot, at man fjerner hynderne, og vipper ryglænet ned.

Brug eventuelt puderne som hovedpuder for at holde det enkelt.

Sovemål: 100 x 180 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Deco Grain 2 personers sovesofa

Deco Grain 2 personers sovesofaMed to lag pocketfjedre når man sidder i sofaen og et tykt lag med skum i ryg og armlæn samt et super smart design, er Deco Grain sovesofa, en populær model på det danske marked.

Designeren har gjort det utrolig smertefrit at skifte mellem liggende og siddende position.

I stedet for den klassiske udtræksfunktion, med en ekstra skuffe underneden, så skal man her blot folde den øverste madras ud. Så har man en flot og behagelig seng.

Som sofa vil Deco Grain udgøre et smukt element i både stue og værelse. Det flotte og moderne design komplimenteres af buer og cirkler, som leder tankerne hen på luksus og kvalitet.

Sovemål: 140 x 200 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Recast Plus

Recast PlusØnsker du en stilet sovesofa, der kvalitetsmæssigt ligger over gennemsnittet?

Recast Plus sovesofa er designet af det succesfulde danske firma Innovation.

Den har et smalt og enkelt look med armlæn af træ, som indrammer den flot.

Når man sidder i den foregår det let tilbagelænet i ægte afslapningsstil. Folder man den ud til en seng, har man en bredde på 140 centimeter at udfolde sig på.

Designerne har erstattet den klassiske skumløsning med en madras fyldt med pocket fjedre, som gør underlaget lige så godt som en seng.

Ønsker du ekstra komfort, kan du altid overveje at spæde til med en topmadras. Sofaen er nem at slå ud og sammen igen, så man hurtigt kan omarrangere mellem nat og dag.

Sovemål: 140 x 200 cm.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Valg af 2 personers sovesofa

Når man skal vælge 2 personers sovesofa, er der en række ting, som man skal starte med at tage stilling til.

For eksempel kan det være en god idé at overveje basale ting, som hvilket materiale sovesofaen skal være udført i, hvor dyb den skal være, hvordan den omdannes fra sofa til seng, hvad den må koste, og hvilken farve den skal være.

Har du på forhånd taget stilling til ovenstående ting, er det både hurtigere og nemmere at finde frem til den rigtige 2 personers sovesofa.

Naturligvis sætter det også nogle begrænsninger, og det kan derfor også være en udmærket idé lige at afgøre med sig selv, hvor meget man kan springe uden for budget og måske finde en håndfuld farver, som kan passe ind i resten af stuens eller værelsets indretning.

Selvom sovesofaer kan virke dyre, får man faktisk rigtig ofte meget værdi for pengene. Her får du nemlig både seng og sofa, som kan se stilfuld ud i hverdagen og agere som seng for overnattende gæster i weekenden.

Den ekstra nytteværdi betyder dog ikke, at du ikke kan være heldig at score en sovesofa til en god pris. Der kan og vil typisk være masser af 2 personers sovesofa tilbud i løbet af året, hvor man kan finde alverdens sovesofaer med klækkelige rabatter.

2 personers sovesofaer med magasin

En af de beslutninger som du bør træffe er, hvorvidt din 2 personers sovesofa skal være med magasin eller ej. En sovesofa med magasin kan ikke blot omdannes til en seng, men kan også bruges til opbevaring.

Typisk fungerer det ved, at man løfter madrassen for at få adgang til et opbevaringsrum under sovesofaen.

Dermed kan en 2 personers sovesofa med magasin bruges til at gemme lagner og sengetøj af vejen, uden at det kommer for langt væk fra sofaen.

Det kan være praktisk, hvis man bruger en sovesofa til overnatning hver nat og dermed ikke er interesseret i at skulle gemme puder og dyner langt væk.

Derudover kan en 2 personers sovesofa med magasin også rumme mere end blot dit sengetøj. Mange vælger at bruge opbevaringspladsen til at opbevare vintertøj, skokasser, håndklæder og alverdens andre ting, som kan være fine at have opbevaret et lettilgængeligt sted, men samtidig være ude af syne.

Så selvom du måske ikke kommer til at bruge din sovesofa hver dag, kan det stadig være en praktisk investering, hvis du kæmper med manglende opbevaringsplads. Og bare rolig - 2 personers sovesofaer med magasin behøver ikke at være klodsede at se på.

Der findes en masse minimalistiske sovesofaer derude, som sagtens kan passe ind i både en lille lejlighed såvel som i en stor stue. Find en sovesofa med opbevaringsplads via denne artikel.

2 personers sovesofaer med chaiselong

En anden mulighed inden for sovesofaer er en 2 personers sovesofa med chaiselong. Det er perfekt til dig, der har lidt flere kvadratmeter at gøre godt med og derfor plads til at have en sofa med chaiselong.

Der kan være delte meninger om at have chaiselong, da disse hurtigt kan komme til at fylde lidt ekstra i rummet. Men så længe rummet er stort nok, eller så længe man blot vælger en enkel og let sovesofa med chaiselong, så er det en unødig bekymring. Især når man tager højde for den ekstra komfort, som en chaiselong alt andet lige bringer med sig.

Der er nemlig få ting, der er mere hyggeligt på en stille søndag end at slænge sig med familien, kæresten eller vennerne på en sofa med chaiselong.

Hvis man ovenikøbet kan kombinere det med en sovesofa, så man har en 2 personers sovesofa med chaiselong, kan det næsten ikke blive bedre.

Der er et stort udvalg af disse sovesofaer, som giver komfortabel afslapning i hverdagen, samtidig med at du får mulighed for at have overnattende gæster, når det er nødvendigt. Vælger man en sovesofa med den ekstra vinkel, koster det naturligvis lidt mere end en traditionel sovesofa.

Derfor kan det være en rigtig god idé at holde øje med tilbud på sovesofaer til 2 personer. Er du vågen, når der kommer nye tilbudsaviser og nyhedsbreve, skal du nok spare penge på din næste sovesofa. Find det komplette udvalg af chaiselong sovesofaer her.

Skab øget komfort med en puf

Er du ikke interesseret i at købe en sofa med chaiselong, kan du overveje at investere i en puf i stedet. De giver stort set samme komfort, men til gengæld kan de flyttes på og er også lidt lettere at se på end en stor sofa.

Derudover kan de fås i forskellige størrelser, og dermed kan det være en god løsning for dig, der gerne vil have mulighed for at smide benene op, men ikke har plads til en stor sovesofa med chaiselong.

Man kan købe masser af forskellige puffer i alverdens forskellige farver, som kan matche stort set enhver 2 personers sovesofa. Men det er ikke alt; en puf behøver ikke kun at være til at smide fødderne op på.

Nogle steder kan man også købe en puf med en tilhørende træ-, metal- eller plastikplade, som man kan sætte ovenpå og dermed benytte puffen som sofabord.

Der er altså rig mulighed for at skrue op for komforten på en relativ enkel og temmelig billig måde, samtidig med at man udnytter pladsen på bedst mulig vis.

Her kan du købe en sovesofa til 2 personer

Er du overbevist om, at en sovesofa til 2 personer er det rigtige valg for dig og din bolig? Så vil du nok også gerne vide, hvor du kan købe sådan en sovesofa.

Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at få et overblik over nogle af de mange forhandlere, som kan hjælpe dig på vej mod din drøm om en 2 personers sovesofa.

Der er nemlig mange online og fysiske forhandlere, der alle sælger sovesofaer i varierende kvalitet og til varierende priser. Derfor kan det være en udfordring at vide, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte, når man er på udkig efter at købe en sovesofa til 2 personer.

Vi beskæftiger os til daglig med at vejlede danske forbrugere om sovesofaer og øvrige møbler til soveværelset via denne hjemmeside.

Derfor har vi ret godt styr på, hvor det giver mening at købe sovesofaer, og hvor man sandsynligvis ikke har så meget succes med sin sovesofa-jagt.

For at du kan bruge mindst tid på at finde sovesofaer du kan lide og mere tid på rent faktisk at gøre de ting, som du nyder, har vi gjort dig en tjeneste.

Vi har nemlig opstillet en oversigt over en række forhandlere, som alle sælger sovesofaer til 2 personer. Denne oversigt finder du længere oppe på siden, og den er naturligvis helt gratis at benytte.

Der er altså ingen grund til at lede længere - det her er din one-stop destination, når du skal finde informationer om og forhandlere af sovesofaer og andre møbler til soveværelset.

Tips til at forlænge sovesofaens levetid

Selvom vi har fundet en række forhandlere, hvor du kan købe sovesofaer til fornuftige priser, er der ingen grund til ikke at passe godt på dit nye møbel.

For at undgå at du skal ud og købe en ny sovesofa allerede igen om et par år, har vi samlet et par gode råd og tricks til, hvordan du kan forlænge din nye sovesofas levetid. Det kan i det hele taget godt betale sig, hvis man vil forlænge sine møblers levetid.

Følger du dem fra dag 1 af, er der større chance for, at din sovesofa kommer til at følge dig i tykt og tyndt henover de næste mange år. Og det er godt for økonomien på flere måder.

Det betyder nemlig, at du ikke skal ud og købe en ny sovesofa til 2 personer lige foreløbigt. Endvidere er det et faktum, at en velholdt sovesofa har en højere brugtsalgsværdi, når du ikke længere har brug for den.

Det vil sige, at du kan nyde godt af en sovesofa i mange år og efterfølgende sælge den brugt og dermed tjene lidt af din originale investering hjem igen.

Jo mere velholdt sofaen er, desto mere kan den naturligvis sælges for igen. Grundene er altså mange til at passe godt på sin nye sovesofa.

Hold sovesofaen ren

Noget så simpelt som at give din sovesofa en støvsugning med regelmæssige mellemrum - for eksempel en gang om ugen - kan være med til at forlænge dens levetid.

Krummer, madrester, støv og hvad man ellers måtte spilde i en sofas revner og syninger, kan nemlig være med til at slide ekstra på sofaen.

Derudover kan det give pletter og i værste fald lugtgener.

Så en regelmæssig rengøring af sofaen får den til at fremstå mere lækker, og dermed bliver den også mere attraktiv for en eventuel køber, når den en dag skal sælges.

Derudover er det naturligvis også rarere at lægge sig i en ren sovesofa til fordel for en, der er fyldt med alverdens skidt.

Brug et lagen og en rullemadras

En 2 personers sovesofa er naturligvis lavet til, at man kan sove på den. Men selvom den sandsynligvis er udført i mere hårdføre materialer, så kan det være en rigtig god idé at bruge en rullemadras og et lagen, når den skal bruges til overnatning.

Foruden at det mindsker sliddet på selve sofaen, så reducerer det også risikoen for misfarvning.

Det er nemlig sådan, at der naturligvis er en risiko for at overnattende gæster eller dig selv både savler og sveder i løbet af natten.

Væsker som disse er som udgangspunkt ikke gode for stof, og det er da også en af årsagerne til, at man bruger en rullemadras på en almindelig seng.

Derfor anbefaler vi også, at du investerer i en rullemadras, som du kan hive frem, når sovesofaen skal bruges til at sove på.

Bank hynderne

Har din sovesofa hynder, der er fyldt med dun? Så er det en rigtig god idé at banke hynderne så ofte som muligt - helst en gang om dagen. Det er med til at mindske risikoen for, at hynderne - og dermed sofaen - mister formen.

Du har sandsynligvis selv, eller kender en der har, haft en sofa, hvor hynderne efterhånden begynder at se lidt sølle ud, og sofaen ligner noget, der er ved at falde sammen.

Det er i de fleste tilfælde, fordi man ikke har banket hynderne ofte nok, og de dermed har fået lov at sætte sig.

Derudover kan det være fornuftigt at flytte rundt på hynderne, hvis det kan lade sig gøre. Det er nemlig sådan, at man ikke slider ensartet på en sofa.

Sidder du for eksempel altid i højre side af sofaen, mens børnene eller din kæreste sidder i vestre side, er der naturligvis forskel på, hvordan hver side bliver slidt grundet brugsmåden, vægtforskellen, tøj man har på og så videre.

Ved at flytte rundt på hynderne, bliver slidtagen mere ensartet over hele sofaen, og ensartethed er generelt at foretrække.

Dette gælder både, når sofaen står derhjemme, og når den en dag skal sælges igen.

Køb sovesofa til 2 personer i dag

Har du begrænset plads i boligen, eller har du bare brug for at kunne have to overnattende gæster i stuen uden at skulle have en seng stående til hverdag? Så kan en sovesofa til 2 personer være den perfekte løsning for dig.

Du kan naturligvis købe sådan en sovesofa allerede i dag, og mon ikke du hos en af vores udvalgte forhandlere kan finde en sovesofa til 2 personer på tilbud?

Når du har købt din nye sovesofa, håber vi, at du vil komme igen og følge nogle af de tips til at forlænge din sovesofas levetid, som vi har beskrevet ovenfor.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink