2 personers sovesofa

Sovesofaer er et genialt koncept, fordi det åbner op for en masse indretningsmuligheder i små boliger. Uden en sovesofa kan det nemlig være svært at finde pladsen til overnattende gæster eller måske endda sig selv, hvis man bor i en 1-værelses lejlighed eller blot lejer sig ind på et værelse.

Med en 2 personers sovesofa har man rig mulighed for at kombinere stue og soveværelse, hvad end det så er til en selv eller sine gæster. Men hvilken sovesofa skal man vælge, når man vil have plads til to personer? Det kigger vi lidt nærmere på her i artiklen.

Chaiselong sofaer fra 3000 til 5000 kr.

Capri 2 pers. sofa

1999.00 Kr

HAGA Texas 2 pers. sofa - gråt stof

3499.00 Kr

Texas brun 2 pers. sofa

3499.00 Kr

RGE Wave 2 pers. sofa - brun/sort rattan/kunstlæder

4199.00 Kr

Helsinki 2 pers. sofa - grå stof, m. recliner

4399.00 Kr

Norwich 2 pers. sofa m. chaiselong - lysegrå stof, højre chaise

4499.00 Kr

2 pers. Sofa Sort stof, Selesta

4557.00 Kr

2 pers. Sofa Brun, Selesta

4557.00 Kr

Rosenholm 2 pers. sofa

4599.00 Kr

Sunderland 2 pers. sofa - mørkegrå/sort stof/bøgetræ, chaise venstre

4749.00 Kr

Sunderland 2 pers. sofa - mørkegrå/sort stof/bøgetræ, chaise højre

4749.00 Kr

Viktor 2 pers. sofa - sort læder

5049.00 Kr

Valg af 2 personers sovesofa

Når man skal vælge 2 personers sovesofa, er der en række ting, som man skal starte med at tage stilling til. For eksempel kan det være en god idé at overveje basale ting, som hvilket materiale sovesofaen skal være udført i, hvor dyb den skal være, hvordan den omdannes fra sofa til seng, hvad den må koste, og hvilken farve den skal være.

Har du på forhånd taget stilling til ovenstående ting, er det både hurtigere og nemmere at finde frem til den rigtige 2 personers sovesofa. Naturligvis sætter det også nogle begrænsninger, og det kan derfor også være en udmærket idé lige at afgøre med sig selv, hvor meget man kan springe uden for budget og måske finde en håndfuld farver, som kan passe ind i resten af stuens eller værelsets indretning.

Selvom sovesofaer kan virke dyre, får man faktisk rigtig ofte meget værdi for pengene. Her får du nemlig både seng og sofa, som kan se stilfuld ud i hverdagen og agere som seng for overnattende gæster i weekenden. Den ekstra nytteværdi betyder dog ikke, at du ikke kan være heldig at score en sovesofa til en god pris. Der kan og vil typisk være masser af 2 personers sovesofa tilbud i løbet af året, hvor man kan finde alverdens sovesofaer med klækkelige rabatter.

2 personers sovesofaer med magasin

En af de beslutninger som du bør træffe er, hvorvidt din 2 personers sovesofa skal være med magasin eller ej. En sovesofa med magasin kan ikke blot omdannes til en seng, men kan også bruges til opbevaring. Typisk fungerer det ved, at man løfter madrassen for at få adgang til et opbevaringsrum under sovesofaen.

Dermed kan en 2 personers sovesofa med magasin bruges til at gemme lagner og sengetøj af vejen, uden at det kommer for langt væk fra sofaen. Det kan være praktisk, hvis man bruger en sovesofa til overnatning hver nat og dermed ikke er interesseret i at skulle gemme puder og dyner langt væk.

Derudover kan en 2 personers sovesofa med magasin også rumme mere end blot dit sengetøj. Mange vælger at bruge opbevaringspladsen til at opbevare vintertøj, skokasser, håndklæder og alverdens andre ting, som kan være fine at have opbevaret et lettilgængeligt sted, men samtidig være ude af syne.

Så selvom du måske ikke kommer til at bruge din sovesofa hver dag, kan det stadig være en praktisk investering, hvis du kæmper med manglende opbevaringsplads. Og bare rolig - 2 personers sovesofaer med magasin behøver ikke at være klodsede at se på. Der findes en masse minimalistiske sovesofaer derude, som sagtens kan passe ind i både en lille lejlighed såvel som i en stor stue. Find en sovesofa med opbevaringsplads via denne artikel.

2 personers sovesofaer med chaiselong

En anden mulighed inden for sovesofaer er en 2 personers sovesofa med chaiselong. Det er perfekt til dig, der har lidt flere kvadratmeter at gøre godt med og derfor plads til at have en sofa med chaiselong.

Der kan være delte meninger om at have chaiselong, da disse hurtigt kan komme til at fylde lidt ekstra i rummet. Men så længe rummet er stort nok, eller så længe man blot vælger en enkel og let sovesofa med chaiselong, så er det en unødig bekymring. Især når man tager højde for den ekstra komfort, som en chaiselong alt andet lige bringer med sig.

Der er nemlig få ting, der er mere hyggeligt på en stille søndag end at slænge sig med familien, kæresten eller vennerne på en sofa med chaiselong. Hvis man ovenikøbet kan kombinere det med en sovesofa, så man har en 2 personers sovesofa med chaiselong, kan det næsten ikke blive bedre.

Der er et stort udvalg af disse sovesofaer, som giver komfortabel afslapning i hverdagen, samtidig med at du får mulighed for at have overnattende gæster, når det er nødvendigt. Vælger man en sovesofa med den ekstra vinkel, koster det naturligvis lidt mere end en traditionel sovesofa. Derfor kan det være en rigtig god idé at holde øje med tilbud på sovesofaer til 2 personer. Er du vågen, når der kommer nye tilbudsaviser og nyhedsbreve, skal du nok spare penge på din næste sovesofa. Find det komplette udvalg af chaiselong sovesofaer her.

Skab øget komfort med en puf

Er du ikke interesseret i at købe en sofa med chaiselong, kan du overveje at investere i en puf i stedet. De giver stort set samme komfort, men til gengæld kan de flyttes på og er også lidt lettere at se på end en stor sofa. Derudover kan de fås i forskellige størrelser, og dermed kan det være en god løsning for dig, der gerne vil have mulighed for at smide benene op, men ikke har plads til en stor sovesofa med chaiselong.

Man kan købe masser af forskellige puffer i alverdens forskellige farver, som kan matche stort set enhver 2 personers sovesofa. Men det er ikke alt; en puf behøver ikke kun at være til at smide fødderne op på. Nogle steder kan man også købe en puf med en tilhørende træ-, metal- eller plastikplade, som man kan sætte ovenpå og dermed benytte puffen som sofabord.

Der er altså rig mulighed for at skrue op for komforten på en relativ enkel og temmelig billig måde, samtidig med at man udnytter pladsen på bedst mulig vis.

Her kan du købe en sovesofa til 2 personer

Er du overbevist om, at en sovesofa til 2 personer er det rigtige valg for dig og din bolig? Så vil du nok også gerne vide, hvor du kan købe sådan en sovesofa. Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at få et overblik over nogle af de mange forhandlere, som kan hjælpe dig på vej mod din drøm om en 2 personers sovesofa.

Der er nemlig mange online og fysiske forhandlere, der alle sælger sovesofaer i varierende kvalitet og til varierende priser. Derfor kan det være en udfordring at vide, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte, når man er på udkig efter at købe en sovesofa til 2 personer.

Vi beskæftiger os til daglig med at vejlede danske forbrugere om sovesofaer og øvrige møbler til soveværelset via denne hjemmeside. Derfor har vi ret godt styr på, hvor det giver mening at købe sovesofaer, og hvor man sandsynligvis ikke har så meget succes med sin sovesofa-jagt.

For at du kan bruge mindst tid på at finde sovesofaer du kan lide og mere tid på rent faktisk at gøre de ting, som du nyder, har vi gjort dig en tjeneste. Vi har nemlig opstillet en oversigt over en række forhandlere, som alle sælger sovesofaer til 2 personer. Denne oversigt finder du længere oppe på siden, og den er naturligvis helt gratis at benytte.

 

Der er altså ingen grund til at lede længere - det her er din one-stop destination, når du skal finde informationer om og forhandlere af sovesofaer og andre møbler til soveværelset.

Tips til at forlænge sovesofaens levetid

Selvom vi har fundet en række forhandlere, hvor du kan købe sovesofaer til fornuftige priser, er der ingen grund til ikke at passe godt på dit nye møbel. For at undgå at du skal ud og købe en ny sovesofa allerede igen om et par år, har vi samlet et par gode råd og tricks til, hvordan du kan forlænge din nye sovesofas levetid.

Følger du dem fra dag 1 af, er der større chance for, at din sovesofa kommer til at følge dig i tykt og tyndt henover de næste mange år. Og det er godt for økonomien på flere måder. Det betyder nemlig, at du ikke skal ud og købe en ny sovesofa til 2 personer lige foreløbigt. Endvidere er det et faktum, at en velholdt sovesofa har en højere brugtsalgsværdi, når du ikke længere har brug for den. Det vil sige, at du kan nyde godt af en sovesofa i mange år og efterfølgende sælge den brugt og dermed tjene lidt af din originale investering hjem igen.

Jo mere velholdt sofaen er, desto mere kan den naturligvis sælges for igen. Grundene er altså mange til at passe godt på sin nye sovesofa.

Hold sovesofaen ren

Noget så simpelt som at give din sovesofa en støvsugning med regelmæssige mellemrum - for eksempel en gang om ugen - kan være med til at forlænge dens levetid. Krummer, madrester, støv og hvad man ellers måtte spilde i en sofas revner og syninger, kan nemlig være med til at slide ekstra på sofaen. Derudover kan det give pletter og i værste fald lugtgener.

Så en regelmæssig rengøring af sofaen får den til at fremstå mere lækker, og dermed bliver den også mere attraktiv for en eventuel køber, når den en dag skal sælges. Derudover er det naturligvis også rarere at lægge sig i en ren sovesofa til fordel for en, der er fyldt med alverdens skidt.

Brug et lagen og en rullemadras

En 2 personers sovesofa er naturligvis lavet til, at man kan sove på den. Men selvom den sandsynligvis er udført i mere hårdføre materialer, så kan det være en rigtig god idé at bruge en rullemadras og et lagen, når den skal bruges til overnatning. Foruden at det mindsker sliddet på selve sofaen, så reducerer det også risikoen for misfarvning.

Det er nemlig sådan, at der naturligvis er en risiko for at overnattende gæster eller dig selv både savler og sveder i løbet af natten. Væsker som disse er som udgangspunkt ikke gode for stof, og det er da også en af årsagerne til, at man bruger en rullemadras på en almindelig seng.

Derfor anbefaler vi også, at du investerer i en rullemadras, som du kan hive frem, når sovesofaen skal bruges til at sove på.

Bank hynderne

Har din sovesofa hynder, der er fyldt med dun? Så er det en rigtig god idé at banke hynderne så ofte som muligt - helst en gang om dagen. Det er med til at mindske risikoen for, at hynderne - og dermed sofaen - mister formen.

Du har sandsynligvis selv, eller kender en der har, haft en sofa, hvor hynderne efterhånden begynder at se lidt sølle ud, og sofaen ligner noget, der er ved at falde sammen. Det er i de fleste tilfælde, fordi man ikke har banket hynderne ofte nok, og de dermed har fået lov at sætte sig.

Derudover kan det være fornuftigt at flytte rundt på hynderne, hvis det kan lade sig gøre. Det er nemlig sådan, at man ikke slider ensartet på en sofa. Sidder du for eksempel altid i højre side af sofaen, mens børnene eller din kæreste sidder i vestre side, er der naturligvis forskel på, hvordan hver side bliver slidt grundet brugsmåden, vægtforskellen, tøj man har på og så videre.

Ved at flytte rundt på hynderne, bliver slidtagen mere ensartet over hele sofaen, og ensartethed er generelt at foretrække. Dette gælder både, når sofaen står derhjemme, og når den en dag skal sælges igen.

Køb sovesofa til 2 personer i dag

Har du begrænset plads i boligen, eller har du bare brug for at kunne have to overnattende gæster i stuen uden at skulle have en seng stående til hverdag? Så kan en sovesofa til 2 personer være den perfekte løsning for dig.

Du kan naturligvis købe sådan en sovesofa allerede i dag, og mon ikke du hos en af vores udvalgte forhandlere kan finde en sovesofa til 2 personer på tilbud?

Når du har købt din nye sovesofa, håber vi, at du vil komme igen og følge nogle af de tips til at forlænge din sovesofas levetid, som vi har beskrevet ovenfor.