Sovesofa med chaiselong

Denne artikel indeholder reklamer. Vi modtager betaling hvis vores henvisninger skaber salg, derfor skal alt betragtes som reklame.

Du har nu mulighed for at skrue ekstra op for komforten i soveværelset, gæsteværelset eller stuen; med en sovesofa med chaiselong. En sådan sovesofa fylder og koster mere end den gennemsnitlige model, men de ekstra penge er som regel givet godt ud.

Er du derfor på udkig efter den ultimative sovesofa med chaiselong, så vil vi gerne lede dig på rette vej.

Hos soveguru.dk har vi støvsuget det digitale marked for chaiselong sovesofaer for, at finde markedets mest moderne, komfortable og rengøringsvenlige modeller. Det har mundet ud i en stor guide, hvor vi kommer med en række anbefalinger og fremhæver fordelene ved, at vælge denne type sovesofa.

Sovesofaer med chaiselong i denne guide

De mest populære sovesofaer med chaiselong

At den nuværende interesse for sovesofaer med chaiselong er stor er ikke ensbetydende med, at alle modeller er lige eftertragtede. Der vil altid være nogle modeller, som står i højere kurs end andre. Der er i øvrigt ikke altid en sammenhæng mellem pris og popularitet, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at der bliver solgt flere billige sovesofaer end dyre.

Foruden prisen er danskerne meget bevidste omkring kvaliteten, ergonomien og ikke mindst vedligeholdelsen.

I denne guide vil vi ikke kun præsentere dig for, hvorfor det er hensigtsmæssigt at investere i en sovesofa med chaiselong. Vi vil også gerne fremhæve nogle populære og anbefalelsesværdige modeller.

Læs vores korte beskrivelser og besøg anviste forhandlere for, at få mere viden om den ønskede sovesofa.

Devon Flex 450 sovesofa med chaiselong

Devon Flex 450 sovesofaDevon Flex 450 er bestemt også en interessant sovesofa med chaiselong. Her er du både sikret god komfort takket være den medfølgende chaiselong og god opbevaringsplads takket være det lille opbevaringsrum under den fine chaiselong.

Dette rum kan bruges til opbevaring af sengetøj, puder, tæpper m.v. Du bestemmer selv.

Chaiselong sovesofaen fås i øvrigt i flere farver.

God sidde- og liggekomfort

Her har du mulighed for, at få fingrene i en flot sovesofa med chaiselong, som man både sidder og ligger godt i.

Sæde og ryg er fremstillet af polyetherskum, som er med til at løfte komforten.

Endvidere er sovesofaen udstyret med to armlæn, som giver dig mulighed for at hvile armen, når du skal se film, drikke kaffe med familien eller læse en god bog.

Devon Flex 450 er ganske rigtigt ikke en billig sovesofa, men når man tager kvaliteten og designet i betragtning, så er der ikke noget at sige til prisen. Vi vurderer i hvert fald, at man får meget for pengene, hvis man vælger at købe denne fine model.

Der er desuden rigeligt plads til to personer, hvorfor den ikke kun er egnet til enlige, men også par. Måske er det sovesofaen, som du altid har ledt efter.

Specifikationer

 • Fås i flere farver
 • Senge størrelse: 135 x 205 cm
 • Sofa størrelse: H 81 cm. B 224 cm. L 230 cm
 • Vægt: 105 kg
 • Opbevaringsrum under chaiselong
 • Polyetherskum

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Sacramento vendbar sovesofa med chaiselong

Sacramento vendbar sovesofa med chaiselongModellen Sacramento chaiselong sovesofa er et fremragende eksempel på, at en billig sovesofa med chaiselong sagtens kan byde på høj kvalitet og et lækkert design.

Sacramento kunne meget vel være det rette valg for dig, som er på jagt efter en stofsofa i et enkelt og moderne design.

Sovesofaen forhandles, som du kan se på billedet, i blå, som dog kun er én blandt flere farver. Bryder du dig derfor ikke om denne farve, så kan du tage et kig på nogle af de andre farvevarianter.

Som udgangspunkt vil en grå sovesofa altid passe ind i de fleste hjem, idet grå er en neutral og tidløs farve.

Nem indretning med vendbar chaiselong sofa

En anden markant fordel ved denne sovesofa er, at den bliver leveret med en vendbar chaiselong. Det betyder, at du helt selv bestemmer, om den skal være højrevendt eller venstrevendt.

Det er med til at sikre maksimal fleksibilitet, hvilket bl.a. vil være en fordel, hvis du skal flytte og gerne vil have din sovesofa med dig til det nye sted.

Foruden denne funktion vil vi gerne fremhæve det flotte design, det vedligeholdelseslette betræk som kan bestilles med en særlig behandling og den fremragende komfort.

Vi har svært ved at forestille os, at man kan finde en bedre model til prisen.

Specifikationer

 • Senge størrelse: 140 x 195 cm
 • Sofa størrelse: H 84 cm. B 218 cm. D 155 cm
 • Vægt: 71 kg
 • Vendbar chaiselong
 • Opbevaringsrum
 • PU skum

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Dragør sovesofa med chaiselong

Dragør sofa med chaiselongDragør modellen har i den grad vundet popularitet herhjemme. Denne popularitet er helt sikkert berettiget, da sovesofaen byder på flere unikke egenskaber.

Mest nævneværdigt er det, at modellen kommer med både chaiselong og opbevaringsplads. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at der er flere fordele end disse.

Vi kigger her på en grå sovesofa med venstrevendt chaiselong. Det er dog muligt at spejlvende sovesofaen, hvis det passer bedre ind i det tiltænkte rum.

Kvalitetsmæssigt er der ikke en finger at sætte på denne model. Den er nemlig forsynet med koldskum og Bonell fjedre, som sikrer god komfort og holdbarhed.

Sofaen kan bestilles i flere farver og størrelser, så fortvivl ej, hvis du mener, at der ikke er et 100 % match.

Specifikationer

 • Senge størrelse: 145 x 195 cm
 • Sofa størrelse: D/L 160 cm. H 93 cm B 250 cm
 • Bonellfjedre & koldskum
 • Opbevaringsmagasin under chaiselong
 • Vendbar chaiselong

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

Torino sovesofa med chaiselong

Torino sovesofa med chaiselongEn budgetvenlig sovesofa med en tilhørende chaiselong og en stor liggeplads, hvor du har mulighed for, at designe selv.

Du kan nemlig vælge mellem 10 farver og 3 forskellige slags armlæn. Ligesom det også er muligt at vende chaiselongen, alt efter hvad der passer dig bedst. Der er iøvrigt også mulighed for, at tilkøbe nakkestøtter.

Denne vendbare Torino chaiselong sovesofa opfylder alle kriterierne for en god sovesofa til dine gæster. Den er polstret godt til med bonellfjedre, som gør den fast at ligge på.

Du kan opbevare ekstra dyne- og pudesæt i chaiselongen i løbet af dagtimerne.

Gæsteseng eller luksus seng

Komfortmæssigt så giver modellen det samme som en almindelig teenage- eller gæsteseng. Ønsker du ekstra luksus, kan du opgradere til Torino Lux modellen, hvor bonellfjedrene er skiftet ud med pocketfjedre..

Betrækket er slidstærkt og kan holde til at blive brugt af både børn og voksne. Stoffet har fået nemlig en special nanobehandling, som gør den smudsafvisende i op til flere år.

Den er perfekt at slænge sig i og se TV eller læse en god bog, når man ikke bruger den til at sove på.

Specifikationer

 • Senge størrelse: 140 x 200 cm
 • Sofa størrelse: Bredde 224 cm (smal arm som foto) / Bred arm +20 cm / Skrå arm +26 cm. Dybde 90 / 160 cm. Højde 92 cm
 • Bonellfjedre & koldskum
 • Opbevaring under chaiselong

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink

De mange fordele ved at vælge en sovesofa med chaiselong

Der er bestemt ikke mangel på gode grunde til at investere i en sovesofa med chaiselong. Faktisk er der så mange fordele, at det kan være svært at finde argumenter for at fravælge den kære chaiselong.

Inden du træffer en beslutning, vil vi råde dig til at læse om de mest betydningsfulde fordele.

De kommer herunder:

 1. Ekstra opbevaringsplads – Under den klassiske chaiselong er der i langt de fleste tilfælde et mindre opbevaringsrum, hvor man kan opbevare forskellige ting. Ved at købe en sovesofa investerer du derfor ikke kun i en seng og en sofa. Du investerer også i ekstra opbevaringsplads. Den mulighed må du ikke glippe, hvis du længes efter mere opbevaringsplads.
  Dyner og puder fylder meget i skabet, hvorfor det vil være belejligt at kunne gemme dem væk i dette opbevaringsrum. Se også populære sovesofaer med opbevaringsrum her.
 2. Garanti for god komfort – Elsker du at slå benene op, når du sidder i stuen og overværer en god film eller snakker om din dag med din bedre halvdel, så skal du eje en sovesofa med chaiselong. Med en chaiselong kan du nemlig hvile benene, når der er behov for det.
  Dette er mere hensigtsmæssigt end at placere benene på sofabordet e.l. Du har sågar mulighed for at tage en lur uden først at skulle omdanne sofaen til en seng. Vil du virkelig gå glip af den mulighed?
 3. Skaber en hyggelig loungestemning - En sovesofa er et hyggeligt element i sig selv, men med en chaiselong er der altså mulighed for at sætte prikken over i’et. Mange kan nikke genkendende til, at en sovesofa med chaiselong er med til at skabe en unik loungestemning, hvor der er fokus på afslapning og hygge.
 4. Moderne som aldrig før – Er det vigtigt for dig at være med på noderne inden for moderne boligindretning, så gør du bestemt klogt i at købe en sovesofa med chaiselong. Disse sovesofaer er nemlig moderne som aldrig før. Faktisk er denne sovesofa nærmest gået hen og blevet et must-have blandt især studerende og enlige. Du kan evt. style din sovesofa en smule ved at købe matchende puder og tæpper.

Video eksempel på en smart sovesofa med chaiselong

I videoen ser du den smarte Devon Flex 450 sovesofa som er blandt vores 3 anbefalinger.

Find gode tilbud online

Den populære sovesofa bliver lige nu revet ned fra hylderne, hvilket vidner om, at danskerne har fået kendskab til modellens mange fordele. Det er dog ikke alle, som føler, at de har råd til at købe en sovesofa med chaiselong. Står du i en situation, hvor det kniber med finanserne, så vil vi gerne fortælle dig, at der findes masser af attraktive tilbud på sovesofaer.

Du er derfor ikke tvunget til at give hverken 5, 10 eller 15.000 kr. for en sovesofa. Dog skal vi understrege, at man ofte får, hvad man betaler for.

Gode tilbud hænger ikke på træerne, men bruger man lidt tid på at surfe online, så vil vi mene, at man hurtigt kan finde de første 10-15-20 tilbud. Det forholder sig nemlig sådan, at de mange digitale forhandlere af sovesofaer er gode til at forkæle forbrugerne med gode tilbud og uimodståelige besparelser.

Faktisk vil man kunne spare helt op til 60-70 % ved at shoppe online. Måske er der også penge at spare på din drømmesovesofa.

I alle former, farver og størrelser

Det er i og for sig ikke svært at finde en moderne sovesofa med chaiselong. Det kan dog være en udfordring at finde den helt rette. Den rette model er nemlig sjældent den første, du får øje på, når du udforsker det store udvalg. Vi kan dog afsløre, at sovesofaer findes i alle tænkelige former, farver og størrelser.

Derfor tør vi næsten godt at love dig, at din ideelle sovesofa også findes et sted derude.

Den typiske sovesofa er enten grå, sort eller blå. Der er dog også mulighed for at kaste sig ud i nogle mere vovede farver som lilla, rød eller gul, hvis man har mod på det. Dog skal du huske på, at det ikke er alle farver, som tager sig lige godt ud i hjemmet.

I næste afsnit hjælper vi dig med at finde den rigtige model til dit hjem.

Find den rette til dit hjem

smart chaiselong sovesofa til hjemmetLeder du efter en ny sovesofa med chaiselong til gæsteværelset, soveværelset eller et helt tredje rum, så vil vi gerne assistere. Vi kan ikke vælge for dig, men vi kan da byde ind med vejledning og sparring. Dette vil du sandsynligvis finde værdifuldt, hvis du har svært ved at træffe et valg.

Med vores gode tips vil vi mene, at du har gode forudsætninger for at finde en model, som falder i din smag, og som passer til din boligindretning. Læs og sug til dig.

 1. Vælg en model med vendbar chaiselong – Mange tror, at valget står mellem en venstrevendt og højrevendt chaiselong. Der findes dog også et tredje alternativ; en vendbar chaiselong. Sidstnævnte bør være at foretrække, da du dermed selv kan bestemme, hvordan din chaiselong skal vende.
  Skifter du på et tidspunkt mening omkring, hvordan din chaiselong skal vende, så kan du blot flytte den fra den ene side til den anden. Det er nemt og smart.
 2. Gå ikke på kompromis med ergonomien – God ergonomi burde være en selvfølge. Desværre sidder og ligger man ikke altid godt i en sovesofa. Derfor skal du være opmærksom på denne faktor.
  Vær især obs på, hvilke fjedre og hvilket skum modellen er udstyret med. For at blive endnu klogere på ergonomien er du nødt til at prøve sovesofaen, hvilket dog kan være svært, hvis du handler på nettet.
 3. Gå efter et neutralt design – Der findes masser af funky sovesofaer i finurlige farver og former. Disse vækker en del opmærksomhed, hvilket kan være både godt og skidt.
  Som hovedregel anbefaler vi at gå efter et neutralt design, da den røde tråd gerne skal bevares i indretningen.

Chaiselong sovesofaer hos mange forhandlere

Da chaiselong sovesofaer er et hit hos danskerne, er der selvfølgelig mange butikker, som har valgt at forhandle dem. Det har den praktiske betydning, at du kan vælge mellem en lang række butikker, når du skal investere i en sovesofa med chaiselong.

Den samlede liste over forhandlere af chaiselong sovesofaer er nærmest uendelig lang, hvorfor vi i denne omgang kun vil nævne nogle af de mest populære:

 • ILVA
 • Bedre Nætter
 • Møbelkompagniet
 • Erling Christensen Møbler
 • Møblér

ILVA

ILVA er garant for en god handel, hvad enten jagten er gået ind på en sovesofa, lænestol, lampe eller noget helt fjerde til hjemmet. Du kan for eksempel købe en billig læder sovesofa med chaiselong, hvis det er netop, hvad du er på udkig efter.

At købe en chaiselong sovesofa hos ILVA er et sikkert valg. Her er man nemlig garanteret kvalitet for hver eneste krone.

Bedre Nætter

Bedre Nætter fører et stort udvalg af senge og dyner, du kan f.eks læse mere om deres bedst i test dyne her. Derudover kan de også tilbyde sovesofaer til favorable priser.

Deres nuværende udvalg af chaiselong sovesofaer er dog begrænset, hvorfor du måske er nødt til at besøge nogle af de øvrige forhandlere, hvis du ikke finder den rette model hos denne.

Møbelkompagniet

Møbelkompagniet er også et besøg værd. Hos denne forhandler kan man nemlig shoppe billige møbler, herunder sovesofaer, døgnet rundt.

Du kan få opfyldt dit ønske, hvad enten du vil købe en 4, 3 eller 2 personers sovesofa med chaiselong. Sovesofaer forhandles nemlig i adskillige størrelser. Møbelkompagniet forkæler dig i øvrigt med gratis levering.

Møblér

Møblér er den sidste nævneværdige forhandler af chaiselong sovesofaer i denne omgang. Denne forhandler kan ikke kun bryste sig af et stort udvalg, men også en masse gode tilbud, hurtig fragt og en sikker handel. Kontakt evt. deres kundeserviceafdeling via livechatten, hvis du har brug for hjælp.

*Vi kan modtage et mindre beløb ved et evt. salg via vores links, derfor skal dette betegnes som et reklamelink